Ariana Grande solvus Grammy produtsentide peale nii väga, et ei lähe isegi kohale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande 2017.
Ariana Grande 2017. Foto: Kevin Mazur / AFP

Ariana Grande loobus 10. veebruaril Grammy auhindade galal esinemast, sest ei suutnud jõuda produtsentidega ühele meelele. Lauljanna aga solvus nii sügavalt, et naine isegi ei võta üritusest osa, kirjutab Variety.

Lauljanna Ariana Grande ja Grammy produtsentide vahel olid lahkhelid laulu osas, mida naine esitama pidi. Olgugi, et lauljanna promob üritus üle terve Los Angelese, väidab lähedane allikas, et lauljanna solvus olukorra peale nii sügavalt, et loobus nii esinemisest kui ka osalemisest.

Grande on tänavu aastasel Grammy auhindade galal nomineeritud kahes kategoorias, laulu «God Is a Woman» eest ja 2018. aastal ilmunud albumi «Sweetener» eest.

Grande oli solvatud, kui saate produtsendid keelasid tal esitada mõne päeva pärast ilmuvalt albumilt «Thank U, Next» hiljuti ilmunud singlit «7 rings». Kui produtsendid nõustusid, et laul võib kõlada osana popurriist, keeldus lauljanna esinemisest. Allikas lisas ka, et samaväärseid ettekirjutusi ei tehtud teistele esinevatele artistidele.

Selline kohendus läks Grammydele maksma nii kahe kategooria nominendi kui ka hetkel väga kuuma artisti, keda kasutasid show promomiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles