Latt maru kõrgel? Bradley Cooper piinleb režissööri-Oscari nominatsioonipuuduse tõttu häbi käes

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bradley Cooper Oprah Winfrey saates
Bradley Cooper Oprah Winfrey saates Foto: Carlo Allegri / Reuters / Scanpix

Kuigi muusikaline draama «Täht on sündinud» (A Star Is Born) teenis ära suisa 8 Oscari-nominatsiooni, tunneb režissöör Bradley Cooper, nagu oleks ta tööga kehvasti hakkama saanud. Nimelt ei saanud filmiga oma lavastajadebüüdi teinud tippnäitleja ära märgitud parima režissööri nominatsiooniga ning valutab nüüd südant.

44-aastane näitleja tunnistas eile Oprah Winfrey südamest-südamesse vestlussaates «Oprah’s SuperSoul Conversations», et parima filmilavastaja tunnustusest ilma jäämine mõjus talle halvasti, kirjutab People

«Olin just New Yorgis ühes kohvikus, kui vaatasin oma telefoni ning nägin sõnumit oma avalike suhete agendilt, kes saatis mulle info, mis Oscaritele mu film nomineeriti. Halba uudist mulle ei teatatud,» pihtis Cooper, pidades silmas siis otsesõnu teadet, et ta parima režissöör Oscarit tänavu endale ei saa. «Mul oli häbi,» nentis Cooper. «Tundsin, et polnud oma tööga hakkama saanud,» sõnas ta.

Mida saates veel räägiti, pole tänaseks veel avalik, ent loodame, et Oprah rahustas mehe maha – oma esimese filmi eest Oscari saamine on vahest liiga kõrge latt, mida endale seada. Tõsi küll, Ameerika filmiakadeemia poolt näib Cooperi kõrvalejätmine režissööride autahvlist mõnevõrra kiuslik, eriti kuna filmile teistes kategooriates nominatsioone kamaluga anti. Teadupärast suhtub akadeemia näitlejatesse, kes lavastama hakkavad, esiotsa väga skeptiliselt ja üleolevalt. Pigemini võiks Cooper aga südant valutada n-ö suure pildi pärast – nimelt ei saanud parima režissööri nominatsiooni tänavu taas mitte ükski naisrežissöör, kelle töid ohtralt kuldmehikestele kandideeris.

Bradley Cooper ja Oprah Winfrey 5. veebruaril 2019
Bradley Cooper ja Oprah Winfrey 5. veebruaril 2019 Foto: CARLO ALLEGRI / REUTERS

OTSEÜLEKANNE OSCARITELT FILMZONE'IS

Eestis näitab otseülekannet 91. Oscaritelt eksklusiivselt telekanal Filmzone. Suurejooneline ülekanne Hollywoodist algab 25. veebruari varahommikul staaride suurejoonelise saabumisega punasele vaibale ning jätkub auhinnagala enam kui kolmetunnise otseülekandega. Filmzone on vaatajaile kättesaadav kõigi juhtivate kaabeloperaatorite võrkudes üle Eesti.

Oscarite Eesti teleülekandele ja sellele eelnevale punase vaiba ülekandele elab otsekajastuses kaasa ka ülekande partner Apollo Kinoportaal otse Postimehe esilehel.

Püsige meiega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles