Pildid: briti tõsielustaar lasi kortsus silmalaud pingule tagasi tõmmata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aisleyne Horgan-Wallace
Aisleyne Horgan-Wallace Foto: SCANPIX

Briti tõsielusarjast «Big Brother» tuntud Aisleyne Horgan-Wallace võttis ette järjekordse iluprotseduuri. Seekord jäi talle ette silmalaugude ümbruses olev rippuv nahk, mille ta sirgeks tõmmata lasi.

40-aastane tõsielustaar kartis, et rippuvad silmalaud rikuvad ta välimuse ja otsustas olukorda parandada, vahendab The Sun. Noa alla naine siiski minema ei pidanud, kortsudest aitas vabaneda hoopis uus protseduur, mida tehakse «plasmapastakaga». Seega ei pidanud üleliigset nahka kirurgiliselt eemaldama, vaid nahk tõmmati piltlikult öeldes lihtsalt pingule tagasi.

«Tulemust oli kohe näha, see oli imeline ja protseduur oli täiesti valutu,» ütles tõsielustaar. «Kortsud ja rippuv nahk on kadunud!» rõõmustas ta.

Horgan-Wallace pole kunagi saladust teinud, et tema välimus pole päris naturaalne. Alles mõne päeva eest rõhutas ta Instagramis, et ilu saladus on Botox.

Vaata pilte iluprotseduuri tulemusest SIIT.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aisleyne (@aisleyne1) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles