Eesti Laulu finalisti Andrei Zevakini ema: oleksin võistlust vaatama sõitnud igasse Eesti linna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2019 esimese poolfinaali edasipääsejad: nende seas xtra basic & Emily J.
Eesti Laul 2019 esimese poolfinaali edasipääsejad: nende seas xtra basic & Emily J. Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia/Scanpix Baltics

Eesti Laulu esimesest poolfinaalist pääses edasi kuus osalejat, nende seas ka xtra basic & Emily J lauluga «Hold Me Close». Üks laulu autoritest ja esitajatest on menukas juutuuber Andrei Zevakin.

Noor ja andekas muusikaprodutsent Andrei Zevakin võitis sügisel MyHits Awardsi suurel auhinnagalal aasta juutuuberi auhinna, nüüd on tema kirjutatud lugu Eesti Laulu finaalis. Youtube'is on tal jälgijaid pea 120 000.

Andrei Zevakin valiti MyHits Awardsil aasta juutuuberiks.
Andrei Zevakin valiti MyHits Awardsil aasta juutuuberiks. Foto: Konstantin Sednev

22-aastane Tartu noormees on tuntust kogunud videotega, kus seostab huumori muusika ja sketšidega ning õpetab, kuidas valmis treida korralik hittlugu. «Ma arvan, et Eestis on nii, et kui teed midagi, mis on esmakordne või eriline, panevad inimesed seda tähele,» rääkis Zevakin sügisel Elu24-le.

Eesti Laulu poolfinaalis käis last toetamas ka Valentina Zevakina.
Eesti Laulu poolfinaalis käis last toetamas ka Valentina Zevakina. Foto: Kristel Kaljuvee

Noore muusikaprodutsendi ema Valentina Zevakina käis Tartu poolfinaalis pöialt hoidmas ja kaasa elamas. «Oleksin igasse Eesti linna sõitnud võistlust vaatama. Aga ma arvan, et oleks läinud ka siis näiteks Tallinnasse poolfinaali vaatama, kui mu laps ei oleks esinenud,» rääkis perearstina töötav naine Tartu Postimehele.

Seekord toimuvad Eesti Laulu poolfinaalid pealinna asemel Tartus. «Mulle meeldib väga, et poolfinaalid on Tartus, elan üsna lähedal,» ütles Zevakini ema.

xtra basic & Emily J pääsesid poolfinaalist edasi üle noatera, alles teise hääletusvooru tulemusena. Kuigi televaatajate seas võib poptrio kujuneda finaalis lausa favoriidiks, jääb suurem edu tõenäoliselt žüriihäälte taha. Poolfinaalis «Hold Me Close» igatahes žürii lemmikute hulka ei pääsenud.

xtra basic & Emily J pääsesid Eesti Laulu esimesest poolfinaalist napilt edasi.
xtra basic & Emily J pääsesid Eesti Laulu esimesest poolfinaalist napilt edasi. Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia/Scanpix Baltics
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles