Finaalist välja jäänud saareneidudel Öed heliga probleeme ei olnud (1)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paljud televaatajad olid Eesti Laulu esimese poolfinaali ajal tunnistajaks teatud heliprobleemidele. Seda oli selgelt kuulda ka Ödede esinemise ajal, kuid neiud ise ütlevad, et nendel probleeme ei olnud.

«Meil oli kõrvas kõik okei,» sõnas Tuuli Rand. 

Kristel lisas naljatades, et nemad heli ei näppinud.

Tuuli ütles, et ta ei tahaks heliprobleemide süüks nende finaalist eemalejäämist panna. «Ju siin oli lahedamaid akte. Me ei otsi küll mingeid põhjuseid. Läks seekord nii nagu läks. Pole üldse hullu,» rääkis Tuuli.

Kristel oli nõus. «Me tulime kohe selle mõttega, et tahame teha nõnda, et oleks äge lugu, mida lastele kunagi rääkida. Me ise jäime rahule,» ütles Kristel Aaslaid.

«Me pole veel kuulnud, mis selle heliga on ...,» püüdis Kristel öelda, aga Tuuli tuli vahele ja ütles suht kindlalt, et küll korraldajad heli teiseks poolfinaaliks korda saavad.

«Heli heliks. Läks nõnda nagu läks. Kõik finalistid on seda kindlasti väärt. Nad on kõik panustanud ja pingutanud,» ütles Kristel. 

«Ja kõik need, kes edasi ei saanud: oma viga. Samal meile ka. See on ka meie viga,» naljatavad Kristel ja Tuuli.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles