Maailmakuulsad Kardashianid saatsid Eestisse videotervituse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: O'Connor / AFF/PA Images

Kanal 11 tunneb end priviligeeritult, kuna maailma ühe suurima teleauditooriumiga tõsielusarja tähed salvestasid spetsiaalselt meie televaatajate jaoks tervitused.

«Tere, Eesti! Vaadake meid Kanal 11st!» ütlesid kaamerate ees nii Kim ja Kourtney Kardashian, kui ka perekonna matriarh ja sarja produtsent Kris Jenner. Üllatuslikult olid naised kasutanud ka Kanal 11 eetritoonides roosakat tausta.

«Sellised A-klassi staarid harilikult midagi sellist tegema ei vaevu. Eriti, kui arvesse võtta meie turu väiksust maailma meelelahutusäri mastaabis. See on kahtlemata erakordne,» nentis Kanal 11 vastutav toimetaja Heiko Jets.

Telereitingutele tuginedes on tõsielusari «Kardashianid»  (originaalis «Keeping Up With the Kardashians»)  ka Eesti publiku poolt soojalt vastu võetud. Perekond Kardashianid olid omanimelise sarjaga esmakordselt eetris aastal 2007 ja sari ei ilmuta tänase päevani väsimuse märke.

Kanal 11 alustas sarja näitamist käesoleva aasta alguses, alates 12. hooajast. Kuulsa teleperega on ekraanil koos ka räppar ja muusikaprodutsent Kanye West, kellest sai aastal 2014 Kim Kardashiani ametlik abikaasa.

Tõsielusari «Kardashianid» on Kanal 11s juba täna õhtul, kell 20:30. Vaadata saab lausa kaks osa järjest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles