Hollywoodi staar Gwyneth Paltrow kaevati kohtusse, sest sõitis suusamäel arsti vigaseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejanna Gwyneth Paltrow 2019.
Näitlejanna Gwyneth Paltrow 2019. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / Xavier Collin/Image Press Agency

Utahist pärit arst kaebas näitlejanna Gwyneth Paltrowi kohtusse, sest 2016. aastal ajas naine ta suusakuurortis alla ning põgenes sündmuskohalt, jättes mehe tõsiste vigastustega mäenõlvale lebama. Kahju hüvitamiseks nõuab mees 3,1 miljonit dollarit, kirjutab Daily Mail.

Optometrist Terry Sanderson (72) kirjutas teisipäeval sisse antud kaebuses, et Paltrow suusatas instruktor Deer Valley's, kui naine suuskade üle kontrolli kaotas ja mehele tagant sisse sõitis.

Terry Sanderson, 29.01.2019.
Terry Sanderson, 29.01.2019. Foto: Leah Hogsten / AP

«Ma kuulsin hüsteeriliseid karjeid ja järgmisel hetkel sõitis ta mulle selga,» rääkis Sanderson teisipäeval pressikonverentsil.

Toimiku kohaselt jätaks Paltrow aga suusatamist ega vaevunud kontrollima, kas Sandersoniga kõik hästi on. Kui näitlejanna sündmuskohalt põgenenud juba oli, tuli naise instruktor Eric Christiansen ning teatas vigastatud arstile, et õnnetus oli tema süü. Peale seda suusatas ka tema ükskõikselt minema. 

Sanderson ütleb süüdistuses, et kumbki asjaosalistest tema maha jätmisest suusapatrulli ei teavitanud ning mees lebas üksinda nelja katkise ribiga keset mäge.  

Paltrowi esindaja aga väidab, et naist süüdistatakse alusetult ning soovib, et tema klient vabastataks süüdistustest. 

Salt Lake City advokaat Robert Sykes, 29.01.2019.
Salt Lake City advokaat Robert Sykes, 29.01.2019. Foto: Leah Hogsten / AP

Kohtutoimikutes seisab: «Kohtuasi hõmab endas Deer Valleys, Utahis suusaõnnetuse toimumispaigast põgenemist, kus süüdistatav Gwyneth Paltrow suusatas kontrollimatult ning sõitis kaassuusataja Terry Sandersonile seljatagant sisse, mille peale mees oimetuks löödi. Õnnetuse tagajärjel oli mehel ajukahjustus, neli murtud ribi ja teisi tõsiseid vigastusi.»

«Peale õnnetust ei teatanud Paltrow ega Deer Valley personal päästetöötajaid vigastatud Dr. Sandersonist ning jätsid mehe tõsiste vigastustega mäele lebama.»

Advokaat Lawrence Buehler, 29.01.2019.
Advokaat Lawrence Buehler, 29.01.2019. Foto: Jeffrey D. Allred / AP

Väidetavalt oli Paltrow suusatamas sõprade ja perega, lisaks abistas seltskonda kaks Deer Valley töötajat. Õnnetuse hetkel ruttas naine mäest alla, et kohalikku Montage Lodge'i lõunatama minna.

Kohtuasjasse on kaasatud ka tunnistaja, keda näidati pressikonverentsil videost. «Ma nägin Gwyneth Paltrow'd talle tagant sisse sõitmas. Terry ei liigutanud ning ta suusad olid suunatud allamäge,» avaldas pealtnägija. Samuti lisas ta, et Paltrow ei öelnud terve selle õnnetuse jooksul ühtegi sõna.

Naine postitas aasta varem Deer Valley'st suusapilti, millel väidab, et peale 20. aastat on ta ikka sama kõva suusataja ning ei murdnud suusareisil ühtegi luud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles