Ansambel Respekt otsustas pärast kümmet aastat oma tegevuse lõpetada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerdo Mölder
Kerdo Mölder Foto: Promopilt

Ansamblit Respekt vedav Kerdo Mölder sattus veel eelmisel nädalal meedia huviorbiiti, kui püüdis Katrin Lusti ärakasutades ennast ja oma bändi reklaamida. Sellest aga midagi välja ei tundnud ning Mölder teatas just läbi Lusti, et lõpetab ansambliga tegevuse.

Paar nädalat tagasi tegime loo sellest, kuidas ühe noormehe sõnul levitab Kerdo Mölder meediasse libauudiseid. Selle jutu peale sai «Respekti» solist aga nii vihaseks, et lubas Katrin Lusti suurema p...a üle kallata, kirjutatakse «Kuuuurijas».

Tüli lõppes aga juba järgmisel päeval, kui mees vabandas oma sõnade pärast ja saatis Lustile südamliku kirja ja lubas «Kuuuurija» saates anda millalgi ka väga avameelse intervjuu, mis selgitab milliste raskustega mees on pidanud silmitsi seisma. 

Nüüd aga teatab Mölder Katrin Lustile, et on otsustanud hoopiski bändi tegemise lõpetada.

«Kuuuurija» lehel avaldati täispikkuses ka Kerdo Mölderi avameelne kiri, kus mees natuke oma käitumist selgitab.

Kirjas on öeldud: «Selle aasta suvel 10-ne aastaseks saav ansambel Respekt lõpetab lõplikult tegevuse. Respekt annab oma viimase, täispika hüvastijätu kontserti 27. juuli Tartus, Ulila Suveaias.»

«Mul on aeg teha oma elus suur kannapööre. See otsus tuli väga pikalt kaaludes, analüüsides ja muidugi ääretult raskelt -  aga see tuli teha, et saaksin enda elus uue lehekülje pöörata,» lisas Mölder kirjas ning tänas kõiki ansambliga seotud olnud inimesi.

Loe pikemalt «Kuuuurijast».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles