Räppar nublu lõpetas mitu kuud kestnud vaikuse ja kutsub üles heategudele: märgakem üksteist raskel ajal!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta meesartist nublu Eesti Muusikaauhinnad 2019 galal.
Aasta meesartist nublu Eesti Muusikaauhinnad 2019 galal. Foto: Raul Mee

Räppar nublu, kes kasutab sotsiaalmeediat haruharva, on lõpetanud mitu kuud kestnud vaikimise. Äsja EMA galal aasta meesartistiks valitud räppar viskas Facebookis nalja, et rahvas Kanal 2-le küttepuid ja sooje riideid annetaks, kuna majas lülitati küte välja.

Mõminaräppar nublu teatas Facebookis, et öösel lülitati Kanal 2 peamajas välja küte, kuna kanal kavatseb edaspidi toasoojust ise toota. Seetõttu palus menukas räppar abi, et maja kütmiseks vajalikud puuhalud rahva abiga kokku koguda.

«Kellel vähegi võimalik, palun toimetada kõik üleliigsed halud Kanal 2 kontorisse. Oodatud on ka villased sokid, sallid, soe pesu jms. Märgakem üksteist raskel ajal!» teatas nublu. Üleskutsele vaatamata pole seni kontorisse sooje riideid ega küttepuid laekunud.

Räppar nublu valiti EMA galal aasta meesartistiks.
Räppar nublu valiti EMA galal aasta meesartistiks. Foto: Madis Sinivee

Räppar pälvis EMA galal aasta meesartisti tiitli ja tema laul «Mina ka» valiti 2018. aasta parimaks lauluks. Aasta muusikasündmuse otseülekannet saad uuesti vaadata SIIT.

Viimati kasutas nublu Facebooki novembris, kui ilmus singel «tmt».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles