Räppar The Game võttis uues laulus Kim Kardashiani ette ja kiirelt on mees seksistlike sõnade pärast maatasa tehtud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian West 2018.
Kim Kardashian West 2018. Foto: Evan Agostini / AP

USA räppar The Game võttis oma uues laulus ette tõsieustaar Kim Kardashian Westi ning mehe mõnitavad laulusõnad on sotsiaalmeedia marru ajanud.

Räppar The Game, keda arvatavasti teismeea koolidiskodelt mäletate, avaldas uue laulu, milles mõnitab Kim Kardashiani, kuigi mehe sõbrad palusid tal teha vastupidi, kirjutab TMZ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“I want all the smoke” #BornToRap ? @jamilnotjamal

A post shared by The Game (@losangelesconfidential) on

Väike klipp räppari uuest laulus lekkis eile õhtul sotsmeediasse, milles räägib «üks kord elus suhtest» Kim Kardashianiga.

«Ma hoidsin Kim Kardashiani kõrist. Ma panin ta oma lapsi neelama, seni kuni ta lämbus» on osa mehe üle-piiride laulusõnad, milles kasutab ka n-tähega sõna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#PressPlay: #TheGame previews some new music!! ? #KimKardashian #KanyeWest

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

Allikad rääkisid ka, et soovitasid The Game'il enne laulu avaldamist Kanyega rääkida, kuid mehe arust oli see üleliigne. Game otsustas oma räppida «oma tõest», vaatamata tagajärgedele. 

Kanye West tegi eelmisel aastal maatasa Drake ja Nick Cannoni, kui viimased tema abikaasa osas julgesid suud paotada. Fännid hoiavad hinge kinni, sest ei kujuta ette, kuidas Ye seekord reageerib. Siiani on mees madalat profiili hoidnud.

Ilmselgelt on räppari laulusõnad üle igasuguste sündsuse piiride ja mitte ainult Kimi fännid, vaid ka inimesed kellele naine ei meeldi, on maruvihased ja Twitter on vihasäutsudest punane, kirjutab Cosmopolitan.

«@KimKardashian ma ei ole küll sinu fänn, kuid ma usun, et naised peaksid teineteist toetama. The Game'i laulusõnad on täiesti lugupidamatud ja sa ei väärinud seda. Ta on naistevihkaja ja ma olen õnnelik, et sa leidsid Kanyes oma armastuse,» kirjutas üks naine Twitteris.

«See, kuidas The Game Kim Kardashianist räägib, on kulunud. Austa naist, kes on abielus ja kellel on juba lapsed,» säutsus teine.

«Naised võitlevad oma õiguste eest. Naised Islamiriikides võitlevad õiguse eest õppida. Kui kaua veel räpparid naisi seksuaalsete objektidena kasutavad?» oli kolmas vihane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles