Sussexi hertsogipaar planeerib uude koju keskkonnasõbralikku ja sooneutraalset lastetuba (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle 2019.
Prints Harry ja Meghan Markle 2019. Foto: GEORGE ROGERS GEORGE/SIPA / GEORGE ROGERS GEORGE/SIPA

Sussexi hertsogipaar Meghan ja Harry loevad kuid esiklapse sünnini ning valmistuvad perega varsti kolima Frogmore House'i Windsoris, kus käivad ettevalmistused ka öko-sõbraliku lastetoa ehituseks, kirjutab Vanity Fair.

Prints Harry ja Meghan Markle'i jaoks on eesootav kevad sündmusterohke- paar tervitab aprillis perre esimest last ning enne seda planeerivad kolida Windsoris asuvasse Frogmore House'i, mida praegu veel remonditakse.

Majja planeeritakse keskkonnasõbralikku ja sooneutraalset lastetuba ning magamistuba ka Meghani emale Doria Raglandile, juhuks kui naine tütart külastama tuleb. Allikad, kes väidetavalt hertsogipaari lähedalt tunneb rääkisid Vanity Fairile, et paar ei planeeri algselt palgata lapsehoidjat või õde, sest loodavad hoopis Meghani ema abile.

Hertsoginna eelistab lapse toa jaoks neutraalseid toone, sest nad ei soovi teada sündiva lapse sugu. Praeguseks on valitud valge-halli värvilahendus.

Meghan on pannud lapsetoa puhul suurt rõhku lapse turvalisusele ning ka Harry on sellest vaimustuses. Toas saavad olema kõrgtasemelised kaamerad, turvaaknad ja energiasäästlik boiler, mis maksab 50 tuhat naela ehk pea 58 tuhat eurot.

«Nad saavad kõike juhtida oma nutitelefonidest,» rääkis abielupaari sõber.

Keskkonnateadlikud Meghan ja Harry valisid lapsetoa jaoks vegan värvid, mis sisaldavad eukalüptiõli.

Sussexi hertsogipaar on ajaloolise väärtusega kinnisvara renoveerimiseks palganud endale appi Vicky Charlesi.

«Nad on väga elevil uude majja kolimise pärast. Meghanil on hea stiilitunnetus nind ta armastab sisekujundust. Ta soovib, et ruumid oleksid täis valgust ja modernsed, kuid samas temale omaselt elegantsed,» ütles allikas.

Meghan Markle ja prints Harry.
Meghan Markle ja prints Harry. Foto: HANNAH MCKAY / REUTERS
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles