Otsitakse ennustajat, palk Eesti keskmisest kõrgem

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ennustaja.
Ennustaja. Foto: Stanislav Moshkov /Scanpix

Töövärbamislehe CVKeskus.ee kaudu otsib Maagia OÜ ettevõte enda sekka ennustajat, kes inimesi telefoni teel nõustaks.

Töökirjeldusest selgub, et tegemist on kodus tehtava vahetustega tööga, seni kuni töötaja elukoht on Eestis. «Linnas või maal, vahet pole,» seisab kuulutuses.

Kandidaadilt nõutakse head suhtlemis-, ennustus-, kuulamis- ja inimeste mõistmise oskust. «Kui on annet, on võimalik ka töö käigus õppida.» Vajalik on väga hea eesti keele oskus, kasuks tuleb vene keele oskus. Ühtlasi oleks hea, kui kandidaadil on kodus rahulik ja privaatne töökeskkond ning ta saab vastata kõikidele kõnedele kokkulepitud vahetuste ajal. Vajalik on ka arvuti kasutamise oskus.

Ettevõte pakub stabiilset ning huvitavat tööd Eesti ennustusliinil ja igakuist tulemusel põhinevat tasu kodust väljumata. Lubatud brutopalk on kuni 1500 eurot kuus, mis on kõrgem kui Eesti keskmine (Eesti keskmine brutopalk 2018. aasta kolmandas kvartalis oli 1291 eurot). Leping sõlmitakse FIE või OÜga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles