Kaduma läinud 3-aastane poiss leiti päevi hiljem elusalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaduma läinud 3-aastane Casey Hathaway.
Kaduma läinud 3-aastane Casey Hathaway. Foto: / AP

USA-s, Põhja-Carolinas läks kaduma vanaema hoovis mänginud 3-aastane Casey Hathaway, vahendab People. 

Charlotte'i linna föderaalpolitsei esindaja Shelley Lynchi sõnul leidis poisi professionaalne päästemeeskond. Casey Hathaway oli kadunud kaks ööpäeva.

Väikelaps oli leidmise hetkel väidetavalt hea tervise juurest, kuid tema tervist kontrolliti siiski Ida-Carolina meditsiinikeskuses. 

3-aastase poisi tädi Breanna Hathaway annab Facebooki tehtud postituses samuti teada, et poisiga on kõik hästi.

«Casey on terve, ta naeratab ja suhtleb. Tema sõnul veetis ta kaks päeva karu seltsis ning et jumal saatis talle sellise sõbra, et tal oleks turvaline,» kirjutas Breanna Facebookis. «Jumal on hea. Imesid tõepoolest juhtub.» 

Hetkel ei ole 3-aastase poisi kadumise kohta rohkem detaile avaldatud. 

Casey Hathaway jäi kadunuks teisipäeval. Lynchi sõnul mängis ta tol saatuslikult päeval koos kahe teise lapsega õues, ent ei ilmunud koos nendega tagasi tuppa.

Poisi lähedased hakkasid teda kohe otsima ning kui neil ei õnnestunud teda leida, helistasid nad politseisse.

Hoolimata tugevatest tuultest ja tugevast vihmast, otsisid meeskonnad ja kogukonna liikmed poissi väsimatult ja veetsid metsas tunde, et Casey't üles leida.

Vabatahtlik Donna Harris sõnas: «Me otsisime teda kolm-neli tundi ja see oli kohutav. Olukord oli halb.»

«Kui õues läks pimedamaks, muutus mets hirmutavaks. Ma ei suuda isegi ette kujutada, et kolmeaastane laps on seal omapäi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles