Video: Lady Gaga tõi alterego lavale ja andis Las Vegases väga seksuaalse vaatemängu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga National Board of Review auhindade galal 2018.
Lady Gaga National Board of Review auhindade galal 2018. Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA/ZUMAPRESS.com / MEGA/Scanpix

Superstaari Lady Gaga (32) «Enigma» kontserdid Las Vegases Park MGM-s jätkuvad. Neljapäeva õhtul antud kontserdil andis Gaga aga väga omapärase lava-show.

Vastupidiselt oma viimasele liigutavale esinemisele, lauljanna andis seekord väga seksuaalse esinemise. Seda on võrreldud ka lausa sondeerimisega, kirjutab Daily Mail.

Lady Gaga laulis oma 2013. aastal ilmunud albumilt «Artpop» laulu «Aura» ning tema ümber tiirlesid kosmoseteemaliste kostüümidega tantsijad, kes naist pika teravatipulise esemega üle keha torkisid. Gaga ise samal ajal aga väänles, vappus ning karjus. 

Arvatakse, et huvitava esemega vihjati hoopis suurele sekslelule, kirjutab TMZ.

Gaga kannab videos musta ja rohelisega korsetti ning sellega sobivaid saapaid ja helesinist parukat. 

Video algab sellega, et lauljanna lebab metallist kaldpingil ja tema ümber on mitmed maskis tantsijad, kes ümber naise karglevad. Laulu «Aura» sõnad on juba ise provokatiivsed: «Aga magamistoas on tema suurus rohkem kui küllalt.»

Kui tantsijad lõpetavad, jõuab Gaga refräänini: «Kas sa tahad näha mind alasti, armastaja? Kas sa tahad piiluda katte alla?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles