Auto külili keeranud prints Philipile toodi uus luksusmaastur

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti prints Philipi meelisauto on kuninglik Range Rover.
Briti prints Philipi meelisauto on kuninglik Range Rover. Foto: AFP/SCANPIX

Briti prints Philip sattus neljapäeva pärastlõunal autoavariisse, mille tagajärjel paiskus ta luksusmaastur külili. Täna hommikul toodi printsile juba uus täpselt samasugune masin.

Reede hommikul toimetati Sandringhami mõisa uus must Land Rover, vahendab Mirror. Eelmine täpselt samasugune sõiduvahend paiskus neljapäeva pärastlõunal toimunud avarii tagajärjel külili, mistõttu purunes sõiduki esiklaas. Auto roolis olnud 97-aastane prints Philip viga ei saanud, kuid on nüüd kõrge vanuse tõttu arstide hoole all.

Kas prints istub pärast õnnetust veel autorooli, pole teada. Seda õigust saab talle keelata vaid kuninganna Elizabeth II.

Printsi Land Roveriga kokku põrganud Kias olid õnnetuse hetkel kaks naist ja beebi. Sõiduauto roolis olnud 28-aastane naine sai põlvevigastusi, 45-aastane kaasreisija murdis randme, beebi imekombel kannatada ei saanud.

Teelõigul, kus õnnetus aset leidis, kehtis kiirusepiirang 95 kilomeetrit tunnis. Nüüd langetatakse see kiirusele 80 km/h ja paigaldatakse kiiruskaamerad.

Vaata piltidelt, kuidas printsile uus auto toimetati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles