EMA 2019: folgibänd Revalsi kaunis naisliige kutsub koos pidu panema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merilin Purge
Merilin Purge Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Folgi ja roki segu vilelev bänd Revals, mis eelmisel aastal paljude eestlaste südamed võitis, kutsub sotsiaalmeedias üles inimesi endaga koos tänavustest Eesti Muusikaauhindadest osa võtma. Bänd saatis sõnumit edastama oma kauni bändžomängija Merlin Purge.

«Kui sa tahad vaatama tulla, kuidas me lava peal showd teeme, siis kirjuta kommentaaridesse, kellega sa tahad tulla, ja sul on võimalus võita kaks tasuta pääset,» sõnas Merlin Purge Instagrami üleslaetud minivideos.

Revals on tänavustel muusikaauhindadel nomineeritud parima rokkalbumi, aasta ansambel ja aasta albumi kategooriates.

Ansambel Revals esiplaanil vasakult: Rait Sohkin, Merlin Purge, Liis-Marii Vendt. Tagaplaanil: Jevgeni Babkin Martin Saaremägi Jaanus Saago, Jaanus Salm, Danel Pandre.T
Ansambel Revals esiplaanil vasakult: Rait Sohkin, Merlin Purge, Liis-Marii Vendt. Tagaplaanil: Jevgeni Babkin Martin Saaremägi Jaanus Saago, Jaanus Salm, Danel Pandre.T Foto: Erakogu

Eesti Muusikaauhinnad toimuvad tänavu 24. jaanuaril Saku Suurhallis. Auhindu jagatakse 17 kategoorias ja enim nominatsioone pälvis tänavu Tommy Cash.

Eesti Fonogrammitootjate Ühingu juhatuse liikme Tambet Mumma sõnul iseloomustavad tänavused nominendid väga hästi möödunud aastat Eesti muusikas. «Konkurents Eesti muusikaturul muutub aasta aastalt tugevamaks ja muusikavalik mitmekesisemaks. On tunda, et meie artistid teevad järjest rohkem rahvusvahelisel tasemel koostööd oma ala tippudega, mis annab julguse loota, et juba lähiajal on Eesti artistid oodatud külalised ka teiste riikide auhinnagaaladel,» lisas Mumma.

Kõige rohkem nominatsioone, kokku 6, on tänavu Tommy Cashil, kelle album «¥€$» on nomineeritud aasta räppalbumi ja aasta albumi kategoorias. Lisaks jahib Cash aasta meesartisti ja aasta muusikavideo tiitlit. Viimases pälvis ta kolm nominatsiooni. 

Võrdselt 3 nominatsiooniga järgnevad Eesti Muusikaauhindadel erinevates kategooriates Estonian Voices, räppar nublu, Ewert and The Two Dragons, NOËP, Revals ja Lenna.

Galal antakse üle ka auhind «Panus Eesti muusikasse», mille saaja selgub Eesti Fonogrammitootjate Ühingu liikmete otsusega.

Vaata kõiki kandidaate SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles