Nõmme 65+ kinoklubis näeb veebruaris "Tõde ja õigust"

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tõde ja õigus".
"Tõde ja õigus". Foto: Dmitri Kotjuh, Arvo Meeks

Alanud aasta esimeses Nõmme kinoklubis 65+ on võimalik väärikas eas filmihuvilistel vaadata uut eesti filmi „Tõde ja õigus“. Seanss toimub 22. veebruaril, registreeruda saab kuni 15. veebruarini.

"Väärikate kinoklubid tegutsevad mitmes linnaosas. Eelmise aasta kevadel uuriti, kas Nõmmel on samuti plaan sarnase algatusega liituda, seetõttu otsustasime eakatele võimaluse välja pakkuda. Nõmme 65+ kinoklubi on esialgu kavas korraldada 3-4 korda aastas,” rääkis Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis.

Eelmisel aastal toimus kolm seanssi: kevadel oli Nõmme 65+ kinoklubis võimalik näha filmi "Seltsimees laps", oktoobris sai vaadata filmi "Astrid Lindgreni rääkimata lugu" ja aasta lõpus dokumentaalfilmi "Tuulte tahutud maa".

"Nõmmekad on kinoklubi hästi vastu võtnud ja huviliste arv on järjest kasvanud. Esimesel kinoklubi üritusel osales veidi üle 60 filmihuvilise, Lindgreni filmile oli registreerunuid 116, "Tuulte tahutud maad“ käis vaatamas ligi kakssada inimest," lisas linnaosavanem.

65+ kinoklubi "Tõe ja õiguse" seanss toimub reedel, 22. veebruaril kell 10 Mustamäel Apollo kinos. Kino külastuseks on vajalik ennast registreerida hiljemalt 15. veebruariks linnaosavalitsuse infosaalis või eakate päevakeskuses.

2018. aastal kulus kolme kinoklubi seansi peale kokku 600 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles