Näitlev modell Amber Rose tunnistas avalikult, et müüs enne strippariks hakkamist tänavatel kräkki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell Amber Rose 2018.
Modell Amber Rose 2018. Foto: Image Press Agency / Image Press Agency

Näitlejanna ja modell Amber Rose (35) avalikustas teisipäeval Van Lathani «The Red Pill» netisaates, et enne strippamise juurde jõudmist oli naine hoopis narkodiiler, kirjutab Daily Mail.

Räppar Wiz Khalifa endine abikaasa Amber Rose, keda tuntakse peamiselt stripparina avalikustas saatejuhile Van Lathanile, et teismelisena ots-otsaga kokku tulla, müüs ta oma naabruskonnas Philadelphias narkootikume.

«Strippamine ei olnud mu esimene valik. Ma proovisin oma naabruskonnas kräkki müüa,» rääkis Instagrami modell, kes esimest korda avalikustas, et on narkootikumide müügis olnud seotud.

Rose lisas ka, et tema ettevõtmine ei olnud edukas. «Teised narkodiilerid ütlesid, et mind röövitakse. Ma olin kena tüdruk ja see poleks läbi läinud.»

Tänavatel narkootikumide müümise asemel hakkas naine raha teenima hoopis diileritele kräki kaalumisega.

Rose pole varem sellel teemal topeltstandardite tõttu rääkinud. Samal ajal on teised räpi suurnimed saanud tunnustust selle eest, sest nad on pidanud seda tegema ellujäämise nimel. Rose ütles ka, et temasuguste jaoks ei käi asjad samamoodi.

«Ma olen üheksa aastat olnud kuulus ja ma pole seda lugu kellegagi varem jaganud,» ütles Rose.

Amber Rose MTV Muusikavideote auhindade galal 2018.
Amber Rose MTV Muusikavideote auhindade galal 2018. Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment

Amber alustas strippamisega juba 15-aastaselt. 2008. aastal jäi ta aga silma räpparile Kante Westile, kellega Amber oli koos kaks aastat.

2011. aastal sai Amberist ja räpparis Wis Khalifast paar. Kaks aatat hiljem pandi ka sõrmused sõrme. Samal aastal sündis paari ainus laps Sebastian Taylor Thomaz.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles