Victoria Beckham vahetas tavalised kreemid pea 1400 eurot maksva enda verest tehtud kreemi vastu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham Briti moeauhindade jagamisel Londonis, 2018.
Victoria Beckham Briti moeauhindade jagamisel Londonis, 2018. Foto: PA images/Scanpix

Endine vürtsitüdruk Victoria Beckham (44) jagas sotsiaalmeediaga oma ilu saladusi. Tuleb välja, et selleks on pea 1400 eurot maksev naise enda verest tehtud niisutav kreem, kirjutab Daily Mail.

Moedisainer Victoria Beckham postitas Instagrami story'sse posu pilte, kus avaldab, et kasutab Dr. Barbara Sturmi vananemisvastast kreemi, kes on kuulsuste seas armastatud oma endogaamsete vereteraapiate tõttu. Rohkem tuntakse protseduure nime all «vampiiri näohooldus».

Kõigepealt postitas Victoria pildi hooldusvahenditest ning kirjutas: «Sellel nädalal kasutan neid tooteid Dr. Barbara Sturmilt.»

Järgmisel klõpsul näitas Victoria kreemipurki lähemalt ning avalikustas ka jälgijatele kreemi loomise protsessi: «@drbarbarasturm võttis mu verd ning lõi mu enda rakkudest tervendavad tegurid, mis on põletikuvastased ja taastava toimega.»

Juba niigi veatu ning särava nahaga Victoria postitas ka endast pildi: «Peale maskiga magamist (mis imendub nahasse, ei näe tobe välja ning pole kleepuv) tundub mu nahk imeline!»

«Väga niisutatud ja puhas nahk! Ja väga pehme!» jagas naine rõõmu ja jälgijatega.

Vaata pilte uhketest kreemidest ja Victoria Beckhami Instagrami story't SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles