Blake Lively ja Ryan Reynoldsi õnneliku abielu saladus on lihtsamast lihtsam

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blake Lively ja Ryan Reynolds
Blake Lively ja Ryan Reynolds Foto: Lucas Jackson / Reuters / Scanpix

Üks Hollywoodi lemmik staarpaare - Blake Lively ja Ryan Reynolds tähistavad selle aasta septembris oma seitsmendat pulma-aastapäeva. Siin on nende õnneliku abielu saladus.

Paljude õnnelike abielude saladus peitub sõpruses ja Blake Lively sõnul pole ka nende abielu Ryaniga erand.

«Kui varasemates suhetes tekkis mingi probleem, helistasin oma sõbrannadele või õele ja rääkisin, mis ta tegi ning küsisin nõu, et mida mina peaksin tegema. Aga temaga olime sõbrad kaks aastat enne, kui me üldse kohtamas hakkasime käima ja ma kohtlen teda kui enda sõbrannat,» rääkis Lively. «Ma ütlen, et juhtus selline asi ja ärritas mind. Ma tunnen niimoodi. Mida ma peaksin tegema? Tema teeb minu jaoks sama. Ta kohtleb mind kui oma parimat sõpra,» avas Blake nende abielu tagamaid.

Ryan tunnistas, et Blake oli talle suureks abiks keerulise suhte parandamisel oma isaga. «Enne isa surma pani ta mind mäletama asju, mida ma ei tahtnud mäletada. Ta pani mu meenutama häid aegu,» tunnistas Reynolds ja lisas, et Blake kohtleb alati kõiki suure empaatiaga. 

Paar kohtus filmi «Green Lantern» võtetel ja neist head sõbrad. Alles paar aastat hiljem topeltkohtingul olles, mõlemad kusjuures teiste kaaslastega, mõistsid noored, et tegelikult peaksid hoopis nemad koos olema. Lively ja Reynolds abiellusid 2012. aastal ja neil on kaks tütart, vahendab EliteDaily.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles