Video: naine tappis küünesalongi töötaja, sest ei tahtnud maksta pea 30-eurost arvet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krystal Whipple.
Krystal Whipple. Foto: AP / Scanpix

Täna vahistati Glendale'is, Arizonases 21-aastane Krystal Whipple, kes väidetavalt tappis küünesalongi töötaja, sest ei soovinud tasuda pea kolmekümne eurost arvet, kirjutab Cosmopolitan.

Krystal Whipple tappis 29. detsembril Las Vegases küünesalongi Crystal Nails and Spa töötaja ja kolme lapse ema  Nhu «Annie» Ngoc Q. Nguyen (51).

Las Vegas Metropolitan politseijaoskonna andmetel proovis tasuda krediitkaardiga teenuse eest, kuid kaart lükati tagasi. Seejärel pidi ta minema autosse sularaha järele. Et olla tasumises kindel, läks Nguyen temaga kaasa.

Politseijaoskonna videosalvestistelt on näha, kuidas Nguyen käed auto kapotile paneb ja proovib Whipple'i autot ära sõitmast takistada. Põgenemise käigus ajas Whipple aga küünetehniku alla. Sündmuskohalt põgenedes lohistas auto järel Nguyen ja tema abikaasat Sonny Chung, kes hoidis auto tagumisest otsast kinni.

Nguyen viidi haiglasse, kus ta surnuks tunnistati. Naine kannatas mitmete kehavigastuste käes.

«Ma proovisin autot tagasi hoida, kuid ma pole Superman. Ta jooksis 35 dollari pärast ära ja tappis mu naise— 35 dollarit, et mu naine alla ajada,» rääkis Chung Las Vegas Review-Journalile. Mees lisas, et õnnetus juhtus pühade ajal, kui paari tütred vanemaid külastasid.

Auto, millega Whipple sõitis, oli varastatud must Chevy Camaro, mille ta hiljem hülgas. 

Eelmise aasta kevadel karistati naine neljakuulist vanglakaristusega, peale oma katseaja rikkumist, mille sai auto röövimise katse eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles