Tabamatu Liis Lass: mulle meeldib rääkida globaalsest poliitikast ning ida- ja läänemaailma majandusest (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tabamatu Liis Lass: mulle meeldin rääkida globaalsest poliitikast ning ida - ja läänemaailma majandusest
Tabamatu Liis Lass: mulle meeldin rääkida globaalsest poliitikast ning ida - ja läänemaailma majandusest Foto: Instagram

Seltskonnadaam Liis Lass, kes on üle kümne aasta Eestist eemal olnud, andis hiljuti muusikaportaalile Sky haruldase intervjuu, kus ta jagas detaile enda elu kohta.

Muusikaportaal Sky on tuntud oma ankeedi rubriigi poolest, kus Eestis tuntud inimesed saavad avaldada detaile oma elu kohta. Sel korral on Sky saanud maha suure võiduga, kui tabati endine modell ja kinnisvara agent Liis Lass, kes avaldas oma elu kohta nii mõnegi huvitava detaili.

Hiliste hommikutundideni võin rääkima jääda...

Selleks peab väga hea vestluspartner olema, unetus ja palju veini aga huvitab globaalne poliitika, ida- ja läänemaailma suuremad majandussaavutused või prohmakad, viimane tehnoloogia ja kinnisvaraturud ning iseenda järgmiste ettevõtlussammude planeerimine ja arutamine.

Need, kes mind ei tunne, üllatuksid, kui teaksid...

et olen litsenseeritud laskesportlane ja laevakapten, kes õpib hiina keelt.

Mul ei tule kuigi hästi välja, aga sellest hoolimata teen...

..mehele käsitsi Eesti leiba, lapsele patse ja enda raamatupidamist.

Loe täispikka Liis Lassi ankeeti Sky lehelt.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles