VIDEO Paljas Porgand kallimale: Roomet, ma ei vaja sind enam voodisse (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Merilin Taimre (25) ehk Paljas Porgand puhkab koos oma uue kallima Roomet Poomiga romantilises Itaalias. Noored armastajad otsivad koos seiklusi tõeliselt romantilises Itaalias.

Noortel on kindel eesmärk terve reisi jooksul järgida oma tervislikke eluviise (nad on isegi kõik oma toiduvarud Eestist kaasa pakkinud), kuid Itaalial on neile teised plaanid varuks. Eneseületamise ja iseloomu kasvatamisega tuleb alustada juba maandudes.

Tervislike eluviiside poolest tuntud Merilin tahab ka oma kallimmas sama joone välja tuua, kuid mitmekülgsete maitsetega Itaalias on see raske. Itaalia on ju tuntud oma «köögi» poolest, andes maailmale pasta, pitsa, lasagne, panini ja palju muud. Unikaalsete maitsete hulka võib Itaalias lugeda ka jäätist, mida noored eestlased ka proovima läksid.

Merilin sattus aga jäätisepoodi külastades maitsete ülekülluses paanikasse, suutmata otsustada, mida ja kui palju ta tahab. Ühel hetkel pakuti blogijale poepidaja poolt jäätist maitsta. Maitse oli aga Merilini jaoks niivõrd mõnus, et ta lausus: «Roomet, ma ei vaja sind enam voodisse.»

Sellega leidis naine endale uue armastuse ja Roomet peab võitlema, et naise armastus süda tagasi võita.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles