Kanal 2s stardib Kuldgloobusele kandideerinud sari «Doktor Murphy» erilisest noorest kirurgist

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Doktor Murphy»
«Doktor Murphy» Foto: Pressimaterjal

Täna kell 21.30 stardib Kanal 2s Kuldgloobusele esitatud draamasari «Doktor Murphy» («The Good Doctor»), mis oli eelmisel hooajal alustanud USA draamasarjadest edukaim. 

Enam kui 9 miljonit fänni võitnud USA haiglasarja keskmes on autislik ja geniaalne noor kirurg doktor Murphy (Freddie Highmore), kes oma seisundi tõttu näeb ja tunnetab lahendusi võimatuna näivates haigusjuhtumites seal, kus kõik teised arstid on alla andnud. Oma järsu ja tavatu suhtlusstiili tõttu tekitab ta kolleegides eelarvamusi ja vastuseisu ning on ülemuste seas mustas nimekirjas.

Kunagise menusarja «Dr. House» tegijate uus ja paeluv draamaseriaal pakub igas episoodis põnevaid ja üllatavaid juhtumeid ning haarab kaasa erinevate suhteliinide põimumisel. Sarja peategelast kehastavale Freddie Highmore'ile tõi roll Kuldgloobuse nominatsiooni. Teiste seas löövad sarjas kaasa näitlejad Nicholas Gonzales («O.C»), Hill Harper («CSI: NY») ja Richard Schiff («The West Wing»).

«Doktor Murphy» alustab Kanal 2s täna kell 21.30, kohe pärast uue kodumaise reisiseikluse «Paljas Porgand Itaalias» avaepisoodi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles