Katrin Karisma: eksmehega ei saa sõber olla, kui hinges veel kripeldab

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Karisma.
Katrin Karisma. Foto: SCANPIX

Näitlejanna Katrin Karisma (64) rääkis ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et armastust ja armumisi on tema elus olnud küllaga ning ega lõppenud armastusest niisama kergelt lahti ei saa.

Katrin tõdes, et armastuse tunnet on võimalik kogeda elu lõpuni, kuid iseasi, kui sügavalt. «Kui inimene vahetab partnereid kui kindaid, siis on see pigem elustiil, aga kui sa oled kedagi südamest armastanud, siis jääb see elu lõpuni kripeldama. Tekivad küsimused, miks on kõik juhtunud, miks on suhe katki läinud, ja siis proovid neid mälestusi teadlikult endast eemale tõugata.»

Küsimusele, kas ta on oma elus saanud kõik lahtised otsad kokku sõlmida, vastas Katrin, et päris nii ikka ei ole, et saaks lõppenud suhetele ilusasti lipsu peale siduda ja istuda kohvikus laua taga, nagu poleks midagi olnud.

«Endiste meestega saab sõbraks jääda, kui ei ole enam vastastikust kiindumust, aga kui hinges kripeldab, siis sõber olla ei saa. Armastus on väga valus ja ega tast nii lihtsalt lahti ei saa.»

Praegu on Katrin enda sõnul «vaba ja vallatu», kuid meeldivaid inimesi ta ümber siiski jaguvat. «Kuna ma olen elus omajagu haiget saanud, siis ei teki uued suhted lihtsalt,» tõdes ta samas.

Naine tunnistas, et kuigi ta võib oma eluga rahul olla, sest suuri armastusi on tal olnud, tal on terved lapsed ja aktiivne elu, tunneb ta siiski puudust romantikast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles