Pea nagu harakapesa: muusik Stig Rästa näitas, milline ta kehval päeval välja näeb

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MyHits Live: Stig Rästa.
MyHits Live: Stig Rästa. Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia/Scanpix Baltics

Armastatud muusik Stig Rästa, kes muidu alati nii viks ja viisakas välja näeb, paljastas nüüd Instagramis, milline on tema soeng kehval päeval.

Muusikule omaselt õhtuse eluviisiga Stig pidi täna varakult ärkama, kuna hommikul käidi koos Victor Crone'iga külas MyHitsi stuudios uut singlit tutvustamas. Kui veel hommikul oli Stigi soenguga kõik korras, siis nüüd on mehe pea puhta segi.

«Tundub, nagu mu peas oleks vares, kes muneb,» kirjutas Stig kelmika pildi juurde. Näoilme järgi paistab muusik ise kehvasti õnnestunud soengust sügavas hämmingus olevat.

Tsiteerides Stigi ja Elina eurolaulu sõnu: ma ärkasin üles kell 6 hommikul, mu silmad olid kinni, kuid mõte oli ärkvel... ja soeng oli sassis?

Vaata pilti Stigi soengumuutusest:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stig Rästa (@stigrasta) on

Varemgi korduvalt eurokarussellil kaasa löönud Stig kirjutas tänavuse lauluvõistluse tarbeks loo Victor Crone'ile. Nagu Stigi lauludega ikka kombeks, on Eesti Laulu võistluslugu «Storm» suurepäraselt vastu võetud ja pääsenud juba välismaalgi erinevatesse muusikaedetabelitesse.

Kuula üle, kuidas uus hitt kõlab:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles