Kuldmedalistist kaunitaril on oma pikkuse pärast keeruline armastust leida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jade Slavin
Jade Slavin Foto: Facebook

Endine Suurbritannia võistkonna sportlane sõnas, et tal on kohtamas käimine raske, sest paljud mehed ei ole sama pikad kui tema. Taekwondo täht Jade Slavin on nimelt 1,93 m pikk ja naine eelistabki endapikkuseid mehi.

26-aastane Jade on aastaid kiusamise all kannatanud. Naine vihkas selle pärast oma kasvu, kuna teda kutsuti koledaks ja friigiks. Need solvavad märkused tekitasid Jade'is, kes töötab nüüd taekwondo treenerina, soovi olla lühem, aga 16-aastaselt hakkas ta modellindusega tegelema, et oma keha osas enesekindlust suurendada, vahendas The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love me or lace me ? #everybodyinplt #plt

A post shared by J A D E S L A V I N ? (@jadeslavin92) on

Tema mõtteviis aga muutus täielikult, kui talle pakuti 21-aastasena võimalust esindada Suurbritannia võistkonda (Team GB-d) taekwondos. Naine võitis 2014. aastal Glasgows toimunud Ühendkuningriigi meistrivõistlustel kulla. Lisaks sellele osales Jade ka maailma- ja Euroopa meistrivõistlustel.

Jade'ile sai varsti selgeks, et see oli just tema pikkus, mis aitas tal võistlustel edu saavutada, sest tema jalad olid pika kasvu tõttu tugevamad kui teistel. Nüüd on ta oma pikkuse üle uhke ja ei kummardu fotodel ega vaata tänaval kõndides maha.

Jade sõnas: «Kui ma olin koolis, siis ma vihkasin pikk olemist. Mind kiusati minu välimuse pärast ja ma olin äärmiselt arg. Kõige enam mind segasid inimeste kommentaarid, kui ma poes käisin. Ma kuulsin, kuidas nad endakeskis sosistasid või tegid minust pilti. Ma olen aastate jooksul kuulnud teiste tüdrukute kommentaare, kus nad ütlevad, et nad vihkaksid nii pikk olemist. Pikkuse kohta käivate kommentaaride juures olid kõige hullem see, et ma kuulsin pidevalt samu asju ja need muutusid tüütuks.»

«Mind on kutsutud koledaks, friigiks ning inimesed on öelnud, et ma olen vaatamata oma kasvule väga ilus, mis on selline äraspidine kompliment. Mulle ei meeldinud olla erinev. Ma tahtsin olla nagu teised tüdrukud, kes kannavad kontsasid ja kes ei lange pidevalt negatiivsete kommentaaride küüsi.»

Jade ütles, et kuigi Team GB-ga liitumine pani teda oma keha armastama, siis ei ole see teda väliselt muutnud. Tal on jätkuvalt keeruline endale riideid leida ning kohtamas käimine on raske.

«Kohtamas käimine on raske, sest ma tahan, et mehed oleksid sama pikad või pikemad kui mina, kuid minu lähedal ei ela nii pikki mehi,» selgitas naine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Literally obsessed with Huji app ???

A post shared by J A D E S L A V I N ? (@jadeslavin92) on

Kuid ta teab, et tema elu oleks täiesti erinev kui ta oleks lühem, ning annab nüüd teistele nõu, kellel samuti võivad oma kasvu pärast probleeme olla. 

«Ärge laske kunagi kellelgi end alavääristada. Ma veetsin liialt palju aega ennast vihates ning nutsin emale soovist olla normaalne. Lepi sellega, et oled teistsugune. Pikk olemine on mulle niivõrd palju edu toonud, mis on midagi, mida ma ei oleks saavutanud, kui ma oleksin lühem. Naudi seda, kes oled, ja ära lase kellelgi enda sära kustutada,» soovitas Jade. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles