Südameid kahe naise jaoks: kas Tommy Cash vahetas Nancy tütre vene lauljatari vastu?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Cash.
Tommy Cash. Foto: Promopilt

Äsja Saku suurhalli kuumaks kütnud muusik Tommy Cash märgiti sotsmeedias pildil, millelt jääb mulje, nagu oleks räppar vahetanud endise elukaaslase kauni vene lauljatari Katja Kischucki vastu. Armusõnumeid jagub mehel siiani aga mõlemale naisele.

Nädal tagasi pani vene poplauljatar Instagrami üles pildid, kus joob Tommy Cashiga mullijooki. «Kohtingul koos Tommy Cashiga,» kirjutas Katja pildi all. Kuigi Eesti räppar elab viimastel andmetel koos diskolauljatari Nancy tütre Anna-Lisa Himmaga, kirjutas mees pildi juurde «Ma armastan sind» koos südame emotikoniga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На свидании с @tommycashworld ??‍♀️

A post shared by KATE KISHCHUK (@kk_serebroofficial) on

Jekaterina Kischuk ehk Katja on vene tüdrukutebändi Serebro laulja ja modell. 2011. aastal leidis modelliagentuur Instagramist Katja ning temast sai edukas modell ka väljaspool Venemaad, näiteks on ta elanud mõnda aega isegi Aasias.

Tüdrukutebändiga liitus Katja 2016. aastal, kui endine liige Daša Šašina tervislikel põhjustel lahkus. Tänavu augustis andis Serebro kontserdi Tallinna lauluväljakul.

22. detsembril pani Katja Instagrami üles paljastava pildi, mille allkirjaks kirjutas salapäraselt: «See lita varastab peagi su mehe.» Mis mehest juttu on, seda lauljatar loomulikult ei täpsustanud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This bih is about to steal your man

A post shared by KATE KISHCHUK (@kk_serebroofficial) on

Tommy Cash andis suvel teada, et lõppenud on koostöö mänedžeri Anna-Lisa Himmaga, kes on juhtumisi ka räppari elukaaslane. Kuigi esmapilgul paistab uuelt kohtingupildilt, et paar on nüüd ka eraelus lahku läinud, tekitab kahtlusi asjaolu, et Cash postitas alles mõne päeva eest ka Himma pildi alla südameid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna-Lisa (@annahimma) on

Legendaarse lauljanna Nancy tütar Anna-Lisa Himma alustas Cashi manageerimist 2014. aastal ning pälvis tänavu Eesti fonogrammitootjate ühingu poolt korraldatud Eesti muusikaettevõtluse auhindade galal aasta manageri tiitli. 

Naine on ka üheks põhjuseks, miks Tommy Cashist rahvusvaheline staar sai. «Me alustasime seda projekti koos ja läbi nende aastate oleme kahekesi täitnud mitte lihtsalt artisti ja manageri rolle, vaid oleme kõik ise teinud - alates videote monteerimisest lõpetades rahvusvahelise bookinguga,» rääkis Himma koostööst.

Eesti muusikaauhindade gala 2015. Anna-Lisa Himma ja Tommy Cash.
Eesti muusikaauhindade gala 2015. Anna-Lisa Himma ja Tommy Cash. Foto: Mihkel Maripuu / PM/Scanpix Baltics
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles