Ariana Grande keeldus kuningannalt saadud tiitlist, sest leinab siiani terrorirünnaku ohvreid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande Los Angeleses esinemas 2018.
Ariana Grande Los Angeleses esinemas 2018. Foto: KEVIN WINTER / AFP

Lauljanna Ariana Grande (25) on tagasi lükanud daami tiitli Manchesteri terrorirünnakute ohvrite auks, kirjutab Daily Mail.

Lauljanna lükkas tagasi daami tiitli ja teatas komiteele, et tema jaoks on veel liiga vara auavaldus vastu võtta, sest leinab veel neid, kes rünnakus elu kaotasid.

Ariana sai tiitli oma vastuse eest terrorirünnakule, mis tema kontserdil toimus. Naine korraldas «One Love Manchester» heategevuskontserdi, et koguda raha ohvrite perekondadele ning külastas ellujäänuid, kes haiglas paranesid.

«Ariana oli meelitatud, kuid selleks on liiga vara. Ta selgitas, et leinab veel just nagu suur hulk perekondasid,» rääkis allikas.

Allikas lisas: «Ta kartis, et see võib tunduda ebasiiras ja tundetu. Komitee kirjutas talle, kuid ta keeldus viisakalt.»

Ariana Grandee sineb «One Love Manchester» heategevuslikul kontserdil 2017.
Ariana Grandee sineb «One Love Manchester» heategevuslikul kontserdil 2017. Foto: HANDOUT / REUTERS

Kui lauljanna oleks tiitli vastu võtnud, oleks ta saanud oma Ameerika rahvuse tõttu saanud ainult kasutada initsiaale DBE oma nime taga, kuid tutvustada end daamina lauljanna ei saaks.

Tiitleid jagab tavaliselt kuninganna, arvestades välisministri nõuandeid.

Samaväärse autiitli on saanud ka Hollywoodi staar Angelina Jolie 2014. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles