Pildid: USA esileedi Melania Trumpi püksivalik tekitas naljaka optilise illusiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA esileedi Melania Trump ja president Donald Trump külastasid Iraagis paiknevaid USA sõjaväelasi. Kui nad aga Valgesse majja tagasi jõudsid, jäid kõigile silma vaid naise nahkpüksid, kirjutab Mirror.

Esileedi on tuntud oma julgete kostüümide pärast. Ka seekord kandis naine smaragdrohelist mantlit ning kuldpruune nahast pükse, mis jätsid mulje, et jalas polegi tal midagi.

Püksid olid väga sarnased naise päevitunud nahaga, kuid põlvede juures silma jäänud kortsudest saab aru, et poolpaljas mulje ei olnud eesmärk.

Üks Twitteri kasutaja säutsus: «Melania kannab ainult rohelist mantlit ja aluspesu! Ei pükse ega seelikut. Perekond Trumpid on veidrad.»

«Kas keegi võiks mulle öelda, miks @FLOTUS lennukist ilma pükste ja jalanõudeta välja tulli ja kannab öösel päikseprille? Olen väga uudishimulik,» säutsus teine.

Kuid oli ka neid, kes FLOTU-se kaitseks välja astusid: «Sa oled ilus stiilne naine nii seest kui väljast! Me armastame sind! Aitäh ning jumaldasime nahast pükse! Nii paljud on sinu peale kadedad. Ära kuula kritiseerijaid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles