Suur ETV vestlusõhtu võtab kuulsate külalistega aasta kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur vestlusõhtu “Aasta säravaimad tähed” 2018.
Suur vestlusõhtu “Aasta säravaimad tähed” 2018. Foto: Kairit Leibold/ERR

Kümme silmapaistvat külalist, kümme ETV saatejuhti ja lugematu hulk väärt mõtteid –  sel pühapäeval ETV ekraanile jõudev suursaade «Aasta säravaimad tähed»  annab aastale väärika lõppakordi.

«Aasta säravaimad tähed» toob vaatajate ette kümme meeldejäävat kohtumist, kus küsitlejateks on kümme ETV saatejuhti ja nende vestluspartneriteks inimesed, kelle teod ja mõtted lõppeval aastal paljusid puudutanud on.

Eestist ja eestlastest, edust ja läbikukkumistest, õnnest ja tervisest ning paljustki muust vestlevad sel õhtul Taavi Eilat ja Ene-Liis Semper, Urmas Vaino ja Gerd Kanter, Anu Välba ja Leida Rammo, Anna Pihl ja Helena Maria Reisner, Johannes Tralla ja Markus Villig, Reet Weidebaum ja Riho Terras, Aet Süvari ja Lili Milani, Margit Kilumets ja Olari Taal, Margus Saar ja Merle Karusoo ning Kristo Elias ja Valdur Mikita

Suur vestlusõhtu «Aasta säravaimad tähed» 2018.
Suur vestlusõhtu «Aasta säravaimad tähed» 2018. Foto: Kairit Leibold/ERR

Need on kohtumised, mis võtavad aasta kokku läbi suurte ühiskondlike teemade ja väga isiklike hetkede. Kuidas on «Seltsimees lapse» särav tähelend mõjutanud filmis peategelast kehastanud Helena Maria Reisnerit? Missugune ärifilosoofia on Taxify loojale Markus Villigule edu toonud? Milline on õnne valem kultuuri elutöö preemia pälvinud Merle Karusoo silmis? Mida arvab Olari Taal telesarjast «Pank» ja Eesti ühiskonna hetkeseisust? Pidulikus õhkkonnas mööduv õhtu paneb tabava punkti nii mõnelegi märgilisele teemale aastast 2018. 

«Aasta säravaimad tähed» on ETV ekraanil sel pühapäeval kell 21.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles