EMA esitleb: kaitseväe orkester ja Reigo Ahven korraldavad enneolematu trummi-show

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reigo Ahven ja kaitseväe orkester proovisaalis.
Reigo Ahven ja kaitseväe orkester proovisaalis. Foto: Eesti Muusikaauhinnad

Eesti Muusikaauhinnad 2019 auhinnagala korraldajad avalikustasid ühe üllatusesineja. Kaitseväe orkester annab koos muusiku Reigo Ahvenaga suurhallis sellise trummi-show, millesarnast Eestis varem nähtud pole.

Trummarite juhendaja Reigo Ahven kinnitas, et tulemas on midagi väga erilist. «Sellist trummimängu tulevärki polegi olnud, mida me siin kuu aja pärast võime näha,» kinnitas ta. Mida täpsemalt võib oodata? «Ei ütle, see on üllatus,» jättis Ahven salapära õhku.

Vaata promoklippi: 

Trummarite näol on tegemist kaitseväe orkestri ajateenijatest rivitrummaritega. «Nad on ajateenijad, kes on muusikalise taustaga ja muusikalise taustaga poisid võivad kandideerida kaitseväe orkestrisse,» selgitas kaitseväe orkestri tseremoniaaldirigent leitnant Simmu Vasar.

«Mulle tundub, et see on selline ressurss, mis väärib esitlemist ja näitamist,» sõnas Ahven vastuseks küsimusele, et miks just ajateenijad kampa võeti.

Ka kaitseväe orkestri tseremoniaaldirigent leitnant Simmu Vasar kinnitas, et Eesti Muusikaauhinnad kindlasti õige koht, kus esineda: «Kaitseväe orkester on ikkagi osa Eesti muusikast!» sõnas ta ja lisas: «Mulje on väga hea. Ahven on teinud väga head tööd ja ma arvan, et kuu aja pärast tuleb tõesti hea asi sellest.»

Ahvena ja Vasara muljeid kuula ja vaata siit: 

Eesti Muusikaauhinnad 2019 toimuvad 24. jaanuaril Saku Suurhallis. Tunnustusi jagatakse kokku 17 kategoorias. Traditsiooniliselt kuulub auhinnagala juurde ka võimas show, kus üllatusi jagub nii televaatajatele kui ka neile, kes Saku Suurhallis kohapeal on.

Juba varem on korraldajad kinnitanud, et lavale tulevad Lenna, Ewert and The Two Dragons ning Uudo Sepp. Esinejate täielik nimekiri jõuab publikuni jaanuari alguses.

Piletid on müügil Piletilevis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles