Kim Kardashiani 5-aastane tütar värvis ema meigibrändi tarvis huuled punaseks (2)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian West
Kim Kardashian West Foto: Evan Agostini / AP / Scanpix

Kes meist ei oleks lapsena salaja ema kosmeetikakotis sorinud ja kõiksugu põnevaid meigitooteid katsetanud? Kim Kardashian astus sammu edasi ja lubas oma 5-aastasel tütrel proovida eksklusiivset meigitoodet.

Meedia hakkas kihama, et 5-aastane North West oli Kris Jenneri jõulupeole saabudes justkui elav reklaam oma ema Kim Kardashiani eduka kosmeetikabrändi klassikalisele punasele huulepulgale, mis ei ole veel poelettidele jõudnud, vahendab Metro.

Uhke ema Kim ütles fännidele selgituseks, et koolieelikust laps oli ise huulepulga välja valinud ja ta lubas tütrel nii erksat tooni kanda, sest tegemist oli perekondliku sündmuse ja ema ning tütre vahelise erilise hetkega.

Küll aga ei luba meigifanaatikust Kim 5-aastasel Northil kanda kunstripsmeid ega liiga tumedaid huulepulki. «See on eneseväljendusviis. Ja ma tahan, et ta saaks ennast väljendada, aga et see oleks ka sobilik,» selgitas Kardashian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles