5miinust veel laiali ei lähe: Võsu räpipunt annab kontserte ka tuleval kevadel (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpipunt 5MIINUST Valgeranna festivalil.
Räpipunt 5MIINUST Valgeranna festivalil. Foto: Mailiis Ollino

Kartused, et Võsu räpipunt 5miinust peatselt pillid kotti paneb, võib vähemalt praeguseks ära unustada, kuna bänd on kevadeks uued esinemised välja kuulutanud.

2016. aastal tähelendu alustanud räpipunt 5miinust andis novembri lõpus välja muusikavideo loole «aitäh», mis kõlas luigelaululiku tänukõnena. Kuna bänd kõlakaid lahkuminekust otseselt eitanud pole, levis fännide seas hirm, et «aitäh» ongi kollektiivi viimane ühine lugu, millega pöörase edu ja andunud poolehoiu eest aitäh öeldakse.

Spekulatsioonidele andis hoogu juurde bändi «aitäh»-tuur, millega aastavahetuse eel praktiliselt tervele Eestile ring peale tehakse. Homme pannakse mikrid põlema Tallinnas klubis Factory ning ürituse kirjelduses annab menukas räpipunt kurjakuulutavalt teada: «Torm enne vaikust. Viimane pits. Adjöö.»

Siiski pole veel põhjust sündmustest ette tormata, kuna 5miinust on kinnitanud uueks aastaks mitu esinemist. Nimelt astutakse 23. märtsil koos Terminaatoriga üles Viljandi lennukitehases ning 13. aprillil koos Terminaatori ja Nancyga Tartus. Vaevalt ka see ansambli viimaseks ülesastumiseks jääb, kuna uue aja räpilegende oodatakse suvel tagasi Elva hip-hop festivalile.

Vaata videot, millega fännidele aitäh öeldi:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles