Marta Laan on tänaseks plaanid paika pannud: ühe tantsu teen kindlasti ümber kuuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marta Laan.
Marta Laan. Foto: Erlend Štaub

Laulja ja näitleja Marta Laan, kes tegi kaasa ka «Su nägu kõlab tuttavalt» viimasel hooajal, jagas Instagrami imearmsat jõulupilti, kus andis lubaduse teiste tegevuste seas ka ümber kuuse tantsida.

«Häid ja eelkõige rõõmsaid jõule armsad sõbrad siin ja seal! Kallistan!» soovis Marta Laan.

«Ühe tantsu ma teen kindlasti ümber kuuse, tehke teie ka!» lubas Marta ja kutsus teised ka kaasa.

Kui jõuludele mõelda, siis ei ole tants just tingimata esimene asi, mis meelde tuleb. Pigem ikka kingid, kuusepuu, lähedased ja liigsöömine. Aga kui tuju on hea, siis võib tantsida ka.

Briti supermarket Sainsbury's tegi 2014. aastal reklaami, kus pereisad laval tantsu vihtusid. Tantsule on antud moodne mõõde, et võimalikult paljusid võluda. Brittidele omaselt on see kuratlikult naljakas. 

Aastast 2014 pärineb ka järgmine kollektiivne jõulutants, mis lavadisaini järgi tehtud koolis või väiksemas tantsusaalis. Videost on näha, kuidas viis punaste särkide ja mütsi ning mustade pükstega meest tantsivad erinevate remiksitud jõululaulude saatel. Efekti lisamiseks on nad käte ja jalgade külge kinnitanud ka venivad kumminöörid.

Video on laetud üles Deen Johns YouTube'i kanalile. Sama mees on ka koreograafia autor. Tantsu sooritavad Dsouls Dance Crew tantsugrupi liikmed.

Kui rääkida jõulutantsudest, siis ei saa unustada ka 2004. aasta komöödiafilmis «Mean Girls», mille peaosas olid Lindsay Lohan ja Rachel McAdams, sooritatud seksikat tantsu. Tants väga kaua ei kestnud, vaid sai komöödiafilmi süžeele omaselt kiire lõpu. Olukorra päästis aga Lohani tegelaskuju, kes sõbrannad piinlikust olukorrast välja tõi ning laulma hakkas. Temaga liitusid ka kõik teised ja jõulud olid taaskord päästetud.

Kas ka teie jõulude tähistamise hulka kuulub mõni tantsunumber?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles