Vaata ja imesta! Soome neiu tõestab, et seksikad instapildid on vaid poseerimise küsimus (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome blogija Sara Puhto ehk Saggy Sara tõestab Instagramis, et seksikad pildid on vaid poseerimise küsimus.
Soome blogija Sara Puhto ehk Saggy Sara tõestab Instagramis, et seksikad pildid on vaid poseerimise küsimus. Foto: Instagram

Soome terviseblogija Sara Puhto on näinud juba mitu aastat kurja vaeva, et tõestada tervele maailmale, kui palju seksikatel instapiltidel ja päriselul tegelikult ühist on. Kui uskuda neiu pilte, on vastus järgmine: praktiliselt mitte midagi.

22-aastane terviseblogija Sara Puhto, kes tegutseb Instagramis kasutajanimega Saggy Sara (tõlkes lontis Sara), on juba mitu aastat postitanud pilte, mis näevad välja nagu «enne ja pärast» fotod. Tegelikult nii aga pole, kuna tütarlaps teeb pilte, millel oleks justkui täiesti erineva figuuriga inimesed, vaid mõnesekundiliste vahedega.

Soome kaunitari eesmärk on tõestada, et ilus võib olla igaüks, ning Instagrami piltidest iluideaale otsida pole sugugi mõistlik. Soomlanna, kes kirjeldab ennast heas mõttes enesearmastajana, on inspireerivate piltidega kogunud üle 312 000 jälgija ning sattunud ka USA ajakirja Teen Vogue kaante vahele.

Vaata ja võrdle, kui erinev võib üks tüdruk piltidel välja näha:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Puhto (@saggysara) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Puhto (@saggysara) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Puhto (@saggysara) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Puhto (@saggysara) on

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles