Sinivereliste perekonnasisene hõõrumine on prints Harry kurvaks ja torisevaks muutnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry and tema abikaasa Sussexi hertsoginna Meghan 2018.
Prints Harry and tema abikaasa Sussexi hertsoginna Meghan 2018. Foto: STR / AFP

Jutud Kate Middletoni ja Meghan Markle vahel domineerivad igas uudistevoos, mis on vädetavalt prints Harry väga õnnetuks teinud, kirjutab Cosmopolitan.

Kuningliku perega väga lähedane allikas ütles hiljuti, et prints on viimasel ajal olnud väga pahur. «Miski on muutunud, kuid keegi ei tea täpselt mis. Ta tundub maailmaga pahuksis olevat,» ütles allikas.

Arvatakse, et üks põhjus võib olla see, et Internet on täis negatiivseid lugusid tema lapseootel abikaasa kohta ning sinivereliste vaheline tüli.

Briti printis Harry ja ta vend prints William 2018.
Briti printis Harry ja ta vend prints William 2018. Foto: POOL / REUERS

Selgub, et osa pingetest tulebe ka suhtest vennaga. Pärijate vaheline roll on tasakaalust väljas, sest Williami roll on tunduvalt selgem kuninglikus peres kui on seda Harry roll. «Selle võrra on raskem tal määratleda oma rada,» selgitas allikas.

«Harryl pole kindlat struktuuri nagu Williamil, kelle roll tulevase kuningana on selge. Nad soovivad Meghaniga enda asja ajada ja et seda teha, peab teinekord ära olema.»

Allikas ütles ka, et printsid lahendavad kindlasti erimeelsused omavahel ära. «Vennad kaitsevad alati teineteise seljatagust, sest nad on Diana pojad,» on printsid öelnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles