Tänavu jõuludel on sotsiaalmeedia üle võtnud uus trend- naised kaunistavad oma rinna põhjapõdraks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naised kannavad väljalõikega riideesemeid, millest ulakalt väljapiiluv rind on kaunistatud sarvede, silmade ning punase ninaga.
Naised kannavad väljalõikega riideesemeid, millest ulakalt väljapiiluv rind on kaunistatud sarvede, silmade ning punase ninaga. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Naised tähistavad saabuvat pühadeaega väga särtsaga trendiga ning jagavad Instagramis pilte, millel üks nende rind on kaunistatud põhjapõdraks, kirjutab Daily Star.

Viimase paari nädala jooksul on sotsiaalmeedia üle võtnud huvitav jõulutrend.

Naised kannavad väljalõikega riideesemeid, millest ulakalt väljapiiluv rind on kaunistatud sarvede, silmade ning punase ninaga.

Kui osad naised olid tagasihoidlikumad ja otsustasid trendiga kodus järgida, siis teised jälle on otsustanud põhjapõdra jõulupidudele rokkima viia.

«2012. aastal peeti maha koleda kampsuni jõulupidu, millega sai alguse koleda jõulukampsuni trend. Te võite ainult ette kujutada, kui raske on leida koledat jõulukampsunit. Seega kuldsete kätega inimesed nagu me oleme, otsustasime kampsunid luua,» ütles Your Sassy Grandma äri omanik Tyler Sheri Wiesman.

«Ma nägin pilti sarnasest põhjapõdraks kaunistatud rinnast ning otsisin, kas keegi müüb midagi sarnast. Kellelgi polnud sellele isegi ligilähedast. Seetõttu õmblesime kokku posu prototüüpe ja see on disain, milleni me lõpuks jõudsime,» lisas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#reindeerboob @reindeerboob

A post shared by J E N N I F E R S C O T T (@jen_edawgthecat) on

«Eelmisel aastal hakkasid sajad inimesed kopeerima meie kampsunit ja see levis kulutulena. Me poleks iial uskunud, et sellise trendi loome.»

Sellise uhke kampsuni saab soetada ligi 55 euro eest Etsy veebipoest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles