Vene Genka tuleb Tallinna! Räpilegend Basta annab kevadel Tondiraba jäähallis suurejoonelise kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene räpilegend Basta esines Tallinnas Tondiraba jäähallis 27. veebruaril aastal 2016.
Vene räpilegend Basta esines Tallinnas Tondiraba jäähallis 27. veebruaril aastal 2016. Foto: Viktor Burkivski

Tuleva aasta 30. märtsil annab Tallinnas Tondiraba jäähallis kahetunnise kontserdi Vene räpi suurkuju Basta.

Basta (kodanikunimega Vassili Vakulenko) on Vene räpi ja hiphopi kõige nõutum ja populaarsem artist. Heal lapsel on mitu nime ja nii tuntakse teda ka lavanimede Noggano ja N1NT3ND0 järgi. Praegu on Basta kohtunik Vene telesaates «The Voice», kus proovib teiste seas kätt ka Eesti laulja Uku Suviste.

Venemaal superstaariseisuses Basta kontserdid lähevad alati täissaalidele, niisamuti on siiani läinud esinemised Eestis. Viimati esines räpilegend Tallinnas 2016. aasta veebruaris. Basta muusika on meeltmööda ka inimestele, kellele muidu räpp ja kogu sinna juurde kuuluv kultuur on võõras, ning kontsertidel kohtab mitte ainult noori, vaid ka vanema põlvkonna inimesi.

2019. aasta 30. märtsil on Basta lubanud teha Tondiraba jäähallis grandioosse 2-tunnise sõu. Piletid kontserdile hinnaga alates 20 EUR on müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

Kuula Basta suurt hitti «Урбан»:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles