Vaata fotot! Näitlejanna Rachel McAdams ülistab rinnapumbaga poseerides emadust

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rachel McAdams
Rachel McAdams Foto: Jordan Strauss / AP / Scanpix

Viimasel ajal madalat profiili hoidnud näitlejanna Rachel McAdams saatis olulise sõnumi kõigile emadele, poseerides ajakirja glamuurifotol rinnapumbaga.

Näitlejanna, kes kasvatab oma kaaslase Jamie Lindeniga 7-kuust last, on alles nüüd hakanud avalikult rasedusest ja emaks olemisest rääkima. Julgustuseks teistele emadele, poseeris Rachel ajakirja Girls. Girls. Girls fotoseerias Versace loomingus ja rinnapumbaga. 

Näitlejannat pildistanud ajakirja looja ja toimetaja Claire Rothstein jagas oma Instagramis intrigeeriva foto taustalugu. «Ilmselgelt näeb #rachelmcadams välja imeline ja oli tõeline unistus temaga koos töötada, aga samuti oli tegemist pildistamisega, mis toimus 6 kuud pärast tema poja sünnitamist, nii et vahepeal tegeles ta rinnapiima pumpamisega, kuna toitis endiselt rinnaga.»

Fotograafi mäletamist mööda oli tegemist Racheli ideega, mis pani ta näitlejannat veelgi rohkem armastama.

Naine selgitas, miks see foto nii oluline on. «Rinnaga toitmine on kõige normaalsem asi maailmas ja ma ei suuda eluski ette kujutada, miks või kuidas seda võiks pahaks panna või karta. Ma ei arva isegi, et see vajab selgitamist, aga ma tahtsin seda lihtsalt jagada, sest kui see muudab kasvõi ühe inimese arusaama millestki nii loomulikust, nii normaalsest, nii imelisest, siis on hästi. Pealegi kannab ta Versacet ja Bulgari teemante ja see on kuradima ülim. Elagu kõik tüdrukud,» kirjutas Rothsein.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A million reasons why I wanted to post this picture. Obviously #rachelmcadams looks incredible and was quite literally the dream to work with but also this shoot was about 6 months post her giving birth to her son, so between shots she was expressing/pumping as still breastfeeding. We had a mutual appreciation disagreement about who’s idea it was to take this picture but I’m still sure it was hers which makes me love her even more. Breastfeeding is the most normal thing in the world and I can’t for the life of me imagine why or how it is ever frowned upon or scared of. I don’t even think it needs explaining but just wanted to put this out there, as if it even changes one person’s perception of something so natural, so normal, so amazing then that’s great. Besides she’s wearing Versace and @bulgariofficial diamonds and is just fucking major. Big shout out to all the girls ?? #rachelmcadams for @girls.girls.girls.magazine cover shoot ? @clairerothstein #pleaseshare Side note: I did not look anywhere near as fabulous as this when feeding/pumping. And that’s ok too. Stylist: @alicialombardini ? . #girlsgirlsgirlsmag #girlsgirlsgirls #bringingbackthewoman #nogrungejustglamour #independentmagazine #printisnotdead #normalisebreastfeeding #normalizebreastfeeding #breastfeeding #life #women #versace #bulgari

A post shared by Claire Rothstein Photographer (@clairerothstein) on

Allikas: Glamour 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles