Vaatajate lemmik «Pilvede all» lõpetab hooaja tõelise kiremölluga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Draamasarja "Pilvede all" hooaja viimane episood 2018.
Draamasarja "Pilvede all" hooaja viimane episood 2018. Foto: Promopilt

Täna paneb Kanal 2 armastatud draamasai «Pilvede all» hooajale punkti sündmustega, mida sarja fännid ei oska ette näha ka unenäos.

Kertu leiab end olukorrast, kus võiks huumoriga küsida, kas oma abikaasaga on võimalik petta eksabikaasat? PParaku on Kertu jaoks asi naljast kaugel, sest andes uue võimaluse endale ja Andresele, pöörduvad tema vastu nii Siiri kui Erik. Viimane neist käitub nii ettearvamatult, et küllap üllatab reaktsioon Erikut ennastki.

Draamasarja «Pilvede all» hooaja viimane episood 2018.
Draamasarja «Pilvede all» hooaja viimane episood 2018. Foto: Promopilt

Vindi keerab üle ka draamakuninganna Riina, kelle käitumisest saab Indrekul lõplikult villand ja mees võtab vastu olulise otsuse. Hetkeline pingelangus Murakate kodus päädib aga millegi väga ootamatuga.

Samal ajal jagub emotsioone ka vaiksesse Haapsallu, kuhu ootamatult on ilmunud Urmase abikaasa, kes püüab selgust tuua nii oma mehe kui Gunnari kadumisloosse. Sirje aga palub Albertil ja Innal tõde varjata.

«Pilvede all» hooaja viimane osa on täna õhtul kohe pärast erisaadet «Igavesti Pilvede all».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles