Emily Ratajkowski naeruväärselt paljastavad bikiinid naisi ei veena: neid pole ju võimalik päriselt kanda (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emily Ratajkowski Twitteri postitus.
Emily Ratajkowski Twitteri postitus. Foto: Vida Press

Supermodell Emily Ratajkowski on juba ammu selgeks teinud, et ei pelga nappe riideid, ent riskantse lõikega bikiinid, mis tal viimasel ajal seljas on olnud, on lausa nii paljastavad, et jätavad fännid kahtlema, kas neid üldse päriselt kanda saaks.

27-aastasel briti kaunitaril on unistuste keha ning naine kannab probleemideta välja iga riideeseme. Sinna hulka kuuluvad ka minibikiinid, mille on disaininud modelli omaenda rannapesufirma Inamorata Swim. Naine jäi kaamerasilma ette Austraalias Sydneys, kus toimus meesteajakirja GQ «aasta mehe» valimise üritus, vahendas Mirror.

Kuigi Ratajkowski nägi võluv välja ka punasel vaibal ja pidurõivais, pälvis hoopis rohkem tähelepanu tema väljanägemine Camp Cove'i rannal, kus ta lippas ringi vägagi nappides bikiinides. Kuigi vaatepilt oli kena, tekitasid paljastavad rannariided paljudes küsimuse, kas neid tegelikult üldse kanda on võimalik.

Selline nägi Emily Ratajkowski välja Sydney meesteajakirja piduliku ürituse punasel vaibal. Rohkem tähelepanu pälvis aga naise rõivavalik Austraalia kuumal rannaliival.
Selline nägi Emily Ratajkowski välja Sydney meesteajakirja piduliku ürituse punasel vaibal. Rohkem tähelepanu pälvis aga naise rõivavalik Austraalia kuumal rannaliival. Foto: EPA/Scanpix

Pole kahtlust, et minibikiinid näevad Ratajkowski seljas kaunid välja, kuid paljude arvates on nõnda ebapraktiliste rannariiete kandmine täiesti jabur. «Need bikiinid on kohutavad. Sul on imeline keha, aga ausalt öeldes kardan ma, et iga pisemgi liigutus lõpeb sellega, et kõik paistab välja,» kirjutas üks naine.

Teine lisas: «Minu arvates on see vulgaarne ja sündsusetu. Mõne tüdruku seljas võib see armas välja näha, aga see läheb pisut üle hea maitse piiri.» Süüdistused ja kahtlused pole täiesti alusetud, kuna Mirrori andmetel libisesidki Ratajkowski bikiinid rannal hetkeks paigast ja paljastasid ta rinna.

Siiski pole tagasiside vaid negatiivne. Kommenteerinud on ka naised, kes on kõnealused bikiinid juba soetanud või plaanivad seda teha, ning ühe sõnul näeb rannapesu ka «tavalise inimese» seljas kena välja. «Kannan seda 2019. aasta suvel... lähen kohe jõusaali pumpama!» kirjutas üks naine.

Vaata pilte ja otsusta ise: kas naeruväärne või hoopis imekaunis!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inamorataswim (@inamorataswim) on

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles