VIDEO Briti tippkoomik Bill Bailey meenutas temaga Eestis toimunud kurioosset seika

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti tipp-koomik Bill Bailey meenutas temaga Eestis toimunud kurioosset seika
Briti tipp-koomik Bill Bailey meenutas temaga Eestis toimunud kurioosset seika Foto: SCANPIX

Briti musikaalne koomik Bill Bailey, kes on aastate jooksul korduvalt ja korduvalt Eestis käinud, meenutas viimasel külastuskäigul Tallinna lennujaamas toimunu seika, kus meie tolliametnik ta ühest sarjast ära tundis.

Bill Bailey käis hiljuti Briti tuntud jutusaates «The Graham Norton Show», mille saatekülalisteks olid uue «Aquaman» filmi peaosaline Jason Mamoa ja Briti «Tantsud tähtedega» saate üks neljast kohtunikust, ballettitantsija Darcey Bussell.

Bailey oli saates, et rääkida oma uuest West Endi etendusest, kus ta räägib temaga aastate jooksul tuuritamise ajal toimunud seikadest. Saatejuht Graham Norton tegi väikese sissejuhatuse ning palus siis rääkida ühest kurisoossest juhtumist, mis juhtus Baileyga Tallinna lennujaamas.

«Sa käid väga kummalistes kohtades. Mida sa Eestis tegid?» päris saatejuht, kui Bill Bailey oli rääkinud, et ta oli oma etendusega käinud peaaegu põhja-poolusel ja peaaegu lõuna-poolusel.

«Eesti, eksole. Sellega on nii, et komöödia ... see on Euroopas plahvatava eduga käima läinud. Inimesed Euroopas on näinud palju inglisekeelseid komöödiasaateid ja nad tahavad seda originaalkeeles kuulda,» selgitas Bailey. 

«Ma tegin kunagi ühte saadet nagu «Black Books», mis on situatsioonikomöödia. Selle saatega on see, et see on Euroopas laialdaselt levinud. Mida inimesed teevad, kui nad mind näevad, siis nad ei ütle, et näe, see on see tüüp sealt saatest, vaid mängivad sealt stseene. Ja seal on üks stseen, mis on väga populaarne, kus ma hoian kaelamasseerijat, millel on kaks pöörlevat koonust, hoian neid oma rinna juures ja ütlen: oo, Bernard, vaata, ma olen prostituudist robot tulevikust!» rääkis Bailey.

Ta jätkas: «Ma olin Eestis, Tallinna lennujaamas. Ma läksin tollist läbi ja tolliametnik tundis mu ära. Ta osutas oma kaaslasele ja ... [sosistas midagi]. Siis ta vaatas mind ja tegi [sama liigutust, mida ma saates]. Ta osutas minu poole: Bernard, Bernard, see on tema, see on tema.»

«Mina tean, mida ta mõtles, aga see oli teiste reisijate jaoks kummaline. Nad mõtlevad, kas see on Eesti asi? Kohalik tava või midagi?» kirjeldas Bill Bailey.

Bill Bailey esines Eestis viimati 11. novembril, kui astus suurejoonelisel üritusel üles Alexela kontserdimajas. 

Vaata videost Bill Bailey kirjeldusest Eestis käimisel. Lõik alates 27:06.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles