Kardashianid valitsevad maailma: Kendall Jenner on enimteenivaim modell ning teeb õdedele Hadididele pika puuga ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kendall Jenner Victoria's Secreti 2018. aasta moesõul. New York.
Kendall Jenner Victoria's Secreti 2018. aasta moesõul. New York. Foto: Evan Agostini / AP

Ajakiri Forbes avalikustas enimteenivamate modellide nimekirja ja tänavu aasta domineeris nimekirja eesotsas Kendall Jenner. Modellid nagu Gigi Ja Bella Hadid ei jõua isegi ligilähedale. 

Kendall Jenner kindlustas esikoha oma 19 miljonilise sissetulekuga ja seda suuresti tänu Estee Lauder, Adidas ja Calvin Klein'ige sõlmitud lepingutele, kirjutab TooFab.

Kendall Jenner Londonis toimunud punase vaiba üritusel. 2018.
Kendall Jenner Londonis toimunud punase vaiba üritusel. 2018. Foto: Brett Cove / ZUMAPRESS.com

Kendall'i sissetulek polnud küll õe Kylie Jenneri kosmeetikaäriga teenitud sissetulekule (137 miljonit eurot) isegi ligilähedane, kuid moemaailmas on ta kindlalt esikohal. Teisel kohal on Karlie Kloss vapralt välja teenitud 11 miljoni euroga.

Chrissy Teigen ja Rosie Huntington - Whitely jagavad sõbralikult kolmandat kohta 95 miljonilise sissetulekuga. Edasi tulevad Cara Delevingne ja Gisele Bundchen 8 miljoniga ja õed Hadidid alles nende järel. Gigi tegi õele napilt ära ning teenis 8 miljonit, kui õde aga 7 miljonit viimase aasta jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles