Vaat, kus uudis: Miley Cyrus naaseb näitlemise juurde ja lööb kaasa populaarses Netflixi sarjas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljanna Miley Cyrus Metropolitani kunstimuuseumis Met galal 2018.
Lauljanna Miley Cyrus Metropolitani kunstimuuseumis Met galal 2018. Foto: EDUARDO MUNOZ / REUTERS

Lauljanna Miley Cyrus viskas oma näitlejakarjääri 2012. aastal nurka peale Disney sarjas Hannah Montana Miley Stewarti mängimist, et keskenduda oma muusikukarjäärile, kirjutab Daily Star.

Peale albumi «Bangerz» avaldamist ning totaalset muutumist, lõikas Miley seitse aastat Miley Hannah Montana ning näitlemise oma elust lõplikult välja.

Lauljanna kinnitas, et  naaseb näitlemise juurde ja teeb debüüdi populaarses Netflixi sarjas «Tume peegeldus». Miley tunnistas, et on oma uue rolli üle väga uhke.

«See on esimene kord kui ma olen kuskilt ära läinud ja oma töö üle päriselt uhke olnud. Ma mängin küll ühte tegelast,kellel on mitmeid dimensioone,» rääkis Miley Howard Sternile.

«Ma õppisin enda kohta palju ja ma arvan, et ma sain enda kohta õpitud oma näitlemises kasutada,» lisas ta.

Fännid jagavad Twitteris oma rõõmu Miley naasemisest teleekraanidele. «Miski pole mind rohkem elevusse ajanud, kui teada saamine, et Miley Cyrus on «Tumeda peegelduse» uue hooaja peaosatäitja,» kirjutas üks fänn Twitteris.

Miley Cyrus Grammy auhindade galal 2018.
Miley Cyrus Grammy auhindade galal 2018. Foto: Andrew Kelly / REUTERS
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles