Sting esineb suvel oma tuntumate lugudega taas Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sting.
Sting. Foto: Scanpix / AFP

Juunis esineb taas Saku suurhallis, maailma üks silmapaistvamaid meesartiste Sting. Briti muusik naaseb Eestisse uue turnee «My Songs» raames. Kontserdi kavas on armastatuimad palad nii ansambli The Police kui ka Stingi soolokarjääri repertuaarist.

Sting on Eestis alati oodatud ja teretulnud külaline. Seda tõestas ka tema viimane välja müüdud ja äärmiselt positiivset vastukaja saanud show Saku suurhallis, mis oli pühendatud laulja stuudioalbumi «57th & 9th» ilmumisele. Nüüd on Sting tagasi uue, parimate hittide turnee kavaga.

Nii saab juunis Eesti publik nautida selliseid hitte nagu «Englishman In New York», «Field Of Gold», «Every Breath You Take» ja palju teisi Stingi lugusid, keda Tallinna kontserdil saadab muusikuga tuuril kaasasolev elektriline rokkansambel.

Sting on äärmiselt mitmekülgne ja andekas artist - ta on alati püüdnud avardada popmuusika piire, tuues oma loomingusse sisse erinevate muusika žanrite elemente, kirjutades tähendust omavaid laulusõnu ning püüdes oma muusikaga viia publikuni kindlat sõnumit. 

Ansambli The Police liikmena ning sooloartistina on Sting pälvinud kakskümmend Grammyt ning viis Brit Awardsi. Lisaks sellele on tal olnud au vastu võtta sellised mainekad auhinnad nagu Golden Globe, Emmy, Billboard's Century Award ja Kennedy Center Honors.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles