Pildid: Jennifer Lopez röövis kõikide tähelepanu erkroosas kleidis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lauljanna ja näitleja Jennifer Lopez (49) käis New Yorgis filmi «Teine võimalus» maailma esilinastusel ja kandis Giambattista Valli disainitud fuksiaroosat tüllist kleiti, mis oma suurusega naise ilu ikkagi varjata ei suutnud.

Jennifer tõi draama punasele vaibale, kui kandis filmi «Teine võimalus» esilinastusel pika slepiga kirgast roosat kleiti. Filmis peaosa mängiv Lopez ei piirdunud vaid üle võlli kleidiga, vaid lisas kleidi juurde ja Jimmy Choo käekoti ja Lorraine Schwartzi ehted.

Komöödias kehastab Jennifer Lopez 40-aastast Mayat, kes on liiga väheste saavutuste tõttu masendusse sattunud. Ta on kogenud, kiire taibuga ja läbinägelik töötaja, kes ei saa ametikõrgendust vaid seetõttu, et tal puudub ülikoolikraad. Kuid siis avaneb tal võimalus tõestada, et tema elutarkus on sama hea kui raamatutarkus ja teiseks võimaluseks ei ole kunagi hilja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles