Cosmo avaldas uusi fakte Kim Kardashiani ja Kanye Westi imearmsa pere kohta (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West ja Kim Kardashian 2018.
Kanye West ja Kim Kardashian 2018. Foto: Steven Bergman / AFF/PA Images

USA tõsielustaaril Kim Kardashianil (38) ja räpparil Kanye Westil (41) on kolm imearmast last - North West (5), Saint West (3) ja pea aastane Chicago. Olgugi, et pere tõsielusarjas näeb lapsi pidevalt, pole nende kohta siiani palju infot jagatud, kirjutab Cosmopolitan.

North West

Abielupaari vanimal lapsel on väga omapärane nimi - North West. Vanaema Kris Jenner (63) on alati olnud lapse nime suur fänn. «Ma armastan nime North - ma olen täielikult North'i poolt,» ütles Kris.

Kim ise on seletanud lapse omapärast nime ning öelnud, et North tähendab kõrgemaid jõude ning Northi sünd on Kimi ja Kanye suhtes olnud kõrgpunkt. «Ma arvan, et see on väga armas,» on vanaema Kris liigutatud nime tähendusest.

Nii Northi kui Sainti kandes, kannatas Kim placenta accreta ehk sissekasvanud platsenta all. Seetõttu on kolmas lapse Chicago saadud surrgogaatema abiga. 

«Mu arst pidi terve oma käe mu emakasse lükkama ja käega emaka küljest platsenta lahti kraapima,» kirjutas Kim peale Northi sündi. «Sünnitus oli küllaltki kerge, kuid midagi sellisthiljem läbi elada oli kõige valulikum kogemus mu elus.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebrating Saint with a Tarzan themed party ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

North on tõusev täht ilumaailmas ning lisaks piltidel poseerimisele, kõnnib tüdruk juba ka lausa moelavadel. Vähe sellest, et Kim laseb tütrel endal teinekord meiki kanda, saab ta ka kaasa lüüa Kimi glamuuri - tiimist ning on täielikult hingeda asja juures.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

North, there's people that are dying. *kourtney voice*

A post shared by kardashianclips (@kardashianclips) on

Õdede Kimi ning Kourtney lapsed North ja Penelope on parimad sõbrannad ning nad teevad kõike koos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kourtney & Co.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Saint West

Väidetavalt oli Kimil ja Kanyel raske otsustada oma esimese poja nime ning Kanye pidas alati sobilikuks Saint'i. «See pidi midagi tähendama see piinas Kanyet isegi rohkem kui Kim'i,» ütles allikas ajakirjale People. «Kanye usub, et nimi on väga oluline ning see on esimene esmamulje teistele. Ta usub, et inimesed elavad vastavalt oma nimele ja seetõttu tahtis ta lapsele spirituaalse tähendusega nime.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Total eclipse of the heart

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim rääkis raadihääl Ryan Seacrestile, et Northil oli raske väikevenda omaks võtta. «Ma ei tea miks see nii on, kas seetõttu, et ta on vanem õde... Arvasin, et see on lihtsalt faas. Talle ei meeldi ta väikevend ja see on minu jaoks väga raske,» rääkis naine laste riiust.

Praeguseks saavad North ja Saint hästi läbi.

Samuti nagu North ja Penelope, on Kimi ja Kourtney pojad Reign ja Saint parimad sõbrad. Poisid ühitasid isegi tänavuaastased Halloween'i kostüümid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love it

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Chicago West

Algselt oli Kimi ja Kanye nimemõtteks Jo Kim'i vanaema järgi või Donda Kanye ema järgi. Lõpuks valisid nad hoopis Kanye kodulinna järgi lapsele nime - Chicago. «Ilmselgelt on ta pärit Chicagost ja see on koht, mis Kanyest tema enda tegi. Mulle tundus Chicago lahe ja teistmoodi,» selgitas Kim lapse huvitavat nimevalikut. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Kim otsustas kolmanda lapse saamisel eelmiste raskete raseduste tõttu surrogaadi kasuks ning ta ütles, et see oli parim otsus ja kogemus.

«See oli nii lihtne ja surrogaat oli nii imeline,» rääkis Kim Elleni jututsaates. «Meist said head sõbrad, ta on väga armas inimene, tema perekond on suurepärane. Terve see kogemus oli lihtne. See kõik läks nobedalt.» 

Erinevalt North'i ja Saint'i suhtest, jumaldab Saint oma väikest õde meeletult.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He loves her so much

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nagu teiste õdede lapsed on Chicago suured sõbrannad Kimi õdede Khloe ja Kyle'i tütarde True ja Stormiga. Tüdrukutirtsud peavad lausa koos teepidusid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby Party ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles