Meghan Markle rikkus oma vulgaarse valikuga jälle kuninglikku etiketti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sussexi hertsoginna Meghan novembris Esimese maailmasõja aastapäeva sündmusel Londonis.
Sussexi hertsoginna Meghan novembris Esimese maailmasõja aastapäeva sündmusel Londonis. Foto: SIMON DAWSON / REUTERS/Scanpix

Sussexi hertsoginna rõõmustas fänne Briti Moeauhindade galal, kui üllatuskülalisena auhinda üle andis. Kullisilmsetel kuningapere jälijatel jäi aga silma Meghani vulgaarne valik, millega rikkus kuninglikku protokolli, kirjutab Mirror.

Herstoginna Meghan (37) nägi galal maani mustas õhtukleidis ning klassikalise krunniga rabav välja.

Meghan andis üle Aasta Briti naisteriiete disaineri auhinna, mis läks tema pulmakleidi disainerile Clare Waight Kellerile Givenchy'st.

Kui hertsoginna oma kasvavat kõhtu silitas, jäi kriitikutele silma riietuse juures detail, mis keegi teine kuninglikust perest isegi ei kaaluks.

Nimelt kandis Meghan burgundia tooni tumedat küünelakki, mis on vastuolus kuningliku etiketiga. Kuninganna on seisukohal, et tume küünelakk on vulgaarne ning on ise kandnud sama heledat tooni küünelakki juba üle 30 aasta.

Vaata pilte Meghani vulgaarsest küünelaki valikust SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles