«Hommikust!» saab «Õhtu!»: Kanal 2 avalikustas uue telehooaja suurima üllatuse (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Õhtu!» saatejuhid Jüri Butšakov, Piret Laos ja Robert Rool.
«Õhtu!» saatejuhid Jüri Butšakov, Piret Laos ja Robert Rool. Foto: Kanal 2/«Õhtu!»

Kanal 2 käivitab uue telehooaja juba 21. jaanuarist, tuues argipäeviti eetrisse igaõhtuse pooleteise tunni pikkuse meelelahutusliku otsesaate «Õhtu!», mida hakkab vedama praeguse hommikuprogrammi «Hommik!» meeskond.

Eesti Meedia telekanalite juhi Rait Killandi sõnul tõestas «Hommiku!» meeskond end kiirelt äärmiselt säravate tegijatena ning paljude televaatajate soovil saab alates jaanuari keskpaigast neid esmaspäevast reedeni näha igal õhtul kell 20.00 eetrisse minevas uues otsesaates «Õhtu!».

Uut live programmi juhivad Piret Laos, Robert Rool ja Jüri Butšakov, lisaks tugevdab Kanal 2 saate kaadritaguseid jõude, et saatele veelgi hoogsust lisada.

Uuel aastal alustab meelelahutusliku otsesaate «Õhtu!», mida hakkab vedama praeguse hommikuprogrammi «Hommik!» meeskond.
Uuel aastal alustab meelelahutusliku otsesaate «Õhtu!», mida hakkab vedama praeguse hommikuprogrammi «Hommik!» meeskond. Foto: Kanal 2/ «Õhtu!»

«Uue telehooaja programmi kujundamisel oleme arvestanud televaatajate ootusi. Koos kell 18.30 eetrisse mineva uudistemagasiniga «Reporter» hakkame pakkuma argipäeviti igal õhtul telesõpradele järjest kolm tundi otseprogrammi, mis on Eesti telemaastikul erakordne. Just otse-eeter oma realistlikkuse ja ettearvamatusega pakub televaatajatele parimat meelelahutust» rääkis Killandi.

Tema sõnul jäävad uuel telehooajal ekraanile ka kõik teised populaarsed Kanal 2 omasaated, nende hulgas kindlasti armastatud «Pilvede all», «Roaldi nädal», «Kodutunne», «Radar», «Tuuli aasta» ja teised. Lisaks on oodata värskeid üllatusi. Muudatustega seoses ei paku kanal enam võimalust vaadata hommikuprogrammi, kuid hommikuti on võimalik televaatajatel jälgida saate «Õhtu!» kordust.

Killandi sõnul ei pea televaatajad muretsema ka «Kuldvillaku» jätkumise pärast. «Kevadel oli vaja see lihtsalt pausile panna,» sõnas ta. «Saade on ka varasemalt aastaid pausil olnud, ent sügisel läheme «Kuldvillakuga» kindlasti edasi,» lubas ta.

«Nädalalõpp Kanal 2ga» osas tunnistab Killandi aga, et uue programmi valguses pole saatetegijatega ühist keelt leitud. «Õnneks on uue otsesaate «Õhtu!» seltsis võimalik televaatajal lausa iga argipäeva õhtu Kanal 2ga veeta,» sõnas ta.

«Õhtune saateaeg vahetult pärast «Reporterit» annab võrreldes hommikuga võimaluse jõuda märgatavalt suurema auditooriumini, seega on ka vastutus suurem. Saame lubada, et jätkame senise hooga ja pakume televaatajatele parimat meelelahutust,» lubas Jüri Butšakov.

Kanal 2 uue telehooaja programm käivitub 21. jaanuarist. Live programm «Õhtu!» läheb esmaspäevast reedeni eetrisse kell 20.00 vahetult pärast uudistemagasini «Reporter» lõppu. Põnevaid reportaaže, säravaid saatekülalisi, värvikaid uudiseid laiast maailmast, lõbusaid eksperimente ja palju muud huvitavat pakkuv uus otsesaade vältab poolteist tundi kella 21.30-ni, misjärel saatepäev jätkub parimate omasaadete ja kassahittidest filmidega.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles